Бившият губернатор Владислав Стойков се върна на работа в Инспекцията по труда

Filed under: Кюстендил,Перник |

 Кюстендилци коментират: Мая Манолова възнагради дезертиралия общински шеф на ГЕРБ 

50-01-04  18_11_2012_Vladislav_Stoikov copyБившият областен управител на Кюстендил инж. Владислав Стойков започна работа в Главната инспекция по труда в София. Бившият губернатор се върна на предишното си място, където работеше, преди да бъде назначен за губернатор през февруари 2012 г. Междувременно Стойков кандидатстваше за поста шеф на Инспекцията по труда в Кюстендил, но впоследствие не се яви на интервюто. В крайна сметка с най-висока оценка бе класиран председателят на Дружеството на русофилите в областния град Валентин Златински.

110-10-11-Maya ManolovaПрипомняме, Стойков подаде оставка от мястото си на общински лидер на ГЕРБ в Кюстендил. По-късно тя бе приета и от Изпълнителната комисия. Мястото за председател на партията на Бойко Борисов е вакантно. Иначе като председател на Общинския предизборен щаб по време на евровота бе избрана Реонита Йорданова – бивша шефка на пощите, а за областен председател на предизборния щаб – юристката Михаела Крумова.

Коментарите в Града под Хисарлъка са, че бившият областен управител е успял да се върне на мястото си в Главна дирекция „Инспекция по труда“ със съдействието на заместник-председателката на Народното събрание Мая Манолова.

Снимките:

1 Владислав Стойков

2 Мая Манолова

Spread the love