Евелина Велева и Петър Мавродиев с приз „Заслужил учител на ПГТО“ на юбилейно тържество: Ученици от специалност фризьорство направиха прическите на шефката К. Павлова и гостите за 45 г. на Професионалната гимназия по текстил и облекло в Благоевград

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Бившите директори Добрина Айманлиева, Каракичев, Максим Беровски и Янко Иванов с умиление изгледаха програмата

138-07-01  tekstila 1Със стилно тържество Професионалната гимназия по текстил и облекло в Благоевград отбеляза 45 г. от създаването си. Залата в читалището събра десетки гости, бивши и настоящи учители и ученици. Ексдиректорите Добрина Айманлиева, Каракичев, Максим Беровски и Янко Иванов с умиление изгледаха програмата.

138-07-01  tekstila2Директорката Кирилка Павлова за първи път връчи званието „Заслужил учител на ПГТО“. С почетното звание бяха удостоени  преподавателите Евелина Велева и Петър Мавродиев. Грамоти за признателност пък получиха бившите учители по практика Кирил Димитров, Роза Манасиева, Мими Вълкова, Вера Христова, Надка Недева и Ганка Стоилкова.

138-07-01  tekstila 4В словото си директорката на ПГТО Кирилка Павлова изтъкна, че училището трябва да получи признанието на обществеността на Благоевград, такава, каквато е била предишни години. Тя благодари на бившите и настоящите си колеги за неуморния си труд.

Преди тържеството ученици в специалност фризьорство с ръководите Димитрина Асенова показаха уменията си на открито пред операта в града. Млади фризьори се погрижиха за стилната прическа на директорката К. Павлова, както и за прическите на гостите и участниците в тържеството.

Учениците от специалност готварство Стоян Войнов и Йоана Асенова пък бяха подготвили кулинарната изложба – кетъринг и раздаваха питка за здраве.

Депутатката Даниела Савеклиева дава парична награда на двама изявени ученици – Стоян Войнов и Симона Георгиева от специалност фризьорство.

В гимназията бяха получени поздравителни адреси от кмета на Благоевград Атанас Камбитов и от директори на няколко училища в града.

Снимките:

1  Кирилка Павлова връчва званието „Заслужил учител на ПГТО“ на Евелина Велева.

2 Директорката заедно с ученичка с дизайнерска булчинска рокля и Стоян Войнов

3  Бившите ученички Радостина Стефанова и Велислава Пандова с директорката К. Павлова

 

 

Spread the love