Месец и половина след мелето в „Ларж”, което го прати в столична болница: Благоевградският бодигард Кирил Тодоров разпуска в Приморско с приятелка, снима се със Здравко от „Биг Брадър”

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

В Благоевград го чакат през септември, когато заведенията отново отворят врати за есенно-зимния сезон

146-05-01   След плажа вечерта продължава с  приятели в местна дискотека в ПиморскоМесец и половина след като бе нападнат и зверски пребит от клиенти в нощно заведение, известният благоевградски бодигард Кирил Тодоров се отдаде на релакс и почивка на морския бряг. За да избяга от шума на големия град и за да се възстанови след нанесения му побой през месец май, Кирил Тодоров избра спокойствието на китното морско градче Приморско, разкриха негови близки. 146-05-01  Киирл Тодоров в компанията на Здравко от третия сезон на Биг Брадър в ПриморскоСпоред тях е на морето в компанията на свои приятели и прибилижени. „Кирил наистина имаше нужда от почивка, особено след това, което преживя. Слава Богу, изправи се на крака и в началото на септември, когато благоевградските заведения, в които работи като охранител, отворят врати, той ще бъде на разположение възстановен физически и бодър”, казват неговите приятели.

146-05-01  Киирл Тоодров на плажаА това, че Кирил Тодоров се чувства наистина добре, се потвърждава от снимките, които сам публикува в профила си във фейсбук. На една от тях бодигардът се е щракнал за спомен с победителя от третия сезон на „Биг Брадър” – Здравко от Приморско. На друга разпуска с приятели в дискотека, на трета позира, зачервен като рак от слънцето, седнал в шезлонг на плажа. Най-близките му приятели разказват, че Кирил разпуска на морето с приятелка, която ревниво пази в тайна дори и от тях. „Като му дойде времето, ще разберете коя е”, коментирал лаконично той.

146-05-01  Риск от изгаряне винаги имаПрипомняме, че името на Кирил Тодоров нашумя преди месец и половина при меле в благоевградското заведение „Ларж”, където работеше като охранител. При опит да озапти пийнала компания той бе нападнат и зверски пребит. Вследствие на нанесените удари Кирил лежа в болница в София с опасност за живота, но след 10-дневно лечение се възстанови и се върна на работа.

Spread the love