Новият старши треньор на ОФК „Беласица” Пламен Мицански: Мой помощник ще бъде Валери Дагалов, ще върна футболната слава на Петрич

Filed under: Спорт |

149-23-01-74623-nekakviКакто е известно, в. „Вяра” първи информираха читателите си, че новият треньор на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” е санданчанинът Пламен Мицански. Новината потвърди и той в петък.

„Да, бях поканен от отговорен човек от УС на ОФК „Беласица”. Бях чул хубави думи за него и наистина след срещата останах очарован. Този човек е много запознат с проблемите на футбола и ме успокои, че ще помага, за да може нещата с мъжкия отбор да вървят в правилна посока. Мой помощник ще бъде Валери Дагалов, който няма нужда от представяне, защото спортната общественост знае в кои елитни отбори е играл в България и какви са му постиженията – стигнал е до младежкия национален отбор на страната. Петрич е известен футболен център и ако искат любителите на футбола в общината да се върне славата от близките години, трябва всеки с каквото може да помага, за да стане това реалност”, сподели Пламен Мицански.

Първата тренировка на футболистите от мъжкия отбор на ОФК „Беласица” ще бъде в понеделник, 7 юли, от 18 часа.

 

 

Spread the love