Талантливата кюстендилска гимнастичка Мишел Иванова направи на пух и прах конкуренцията и грабна златото на съчетанията без уред във Варна

Filed under: Лека атлетика |

Шампионката и Йоана Валериева изстреляха „Велбъжд“ в Топ 6 на държавното първенство за деца- „А“ категория

151-22-01-krasi-2_Mishel_IvanovaКюстендилската грация Мишел Иванова е поредното ново доказателство, че школата по художествена гимнастика „Велбъжд“ връща старата си златна слава. Талантливата гимнастичка блесна с грация и техника на килима в Двореца на културата и спорта във Варна пред жури и публика на държавното първенство за деца в най- високата „А“ категория.

151-22-01-krasi-1_Mishel_IvanovaСъстезателката на клуб „Велбъжд“ грабна златния медал на съчетанията без уред на шампионата и напълно заслужено стъпи на най-високото стъпало на почетната стълбичка. Успехът на Мишел грее с двойна сила, тъй като тя се пребори с конкуренцията на 89 гимнастички от цяла България. Мишел се подготвя от нейната майка- Весела Петрова. Грешки на съчетание с въже отреди на кюстендилската надежда 11-о място в многобоя.

Шампионката и Йоана Валериева класираха отбора на „Велбъжд“ на 6-о място на държавното първенство от 40 клуба.

Кюстендилски гимнастички ще участват и на турнира в Бургас, организиран от местния клуб „Олимпия“, където тренира бившата гимнастичка на „Велбъжд“, а сега и национален състезател при девойки старша възраст Ерика Зафирова.

Повече подробности в печатното издание.

Снимки:

1.  Шампионката със своята майка и треньор Весела Петрова

2. Мишел стъпи на най-високото стъпало на почетната стълбичка.

Spread the love