Набедената за любовница на Братя Галеви Силвия Фулева от Дупница: Не съм в ареста, нито в скута на Пламен Галев, а на стола на главния редактор на вестник „Вяра”

Filed under: Дупница |

 Силвия заключила щастието си в надпис на италиански, татуиран на ръката й, съдържанието му е пълна тайна

Дупнишката хубавица открива студио за красота, не ВИП бардак, учи икономика на туризма

155-01-81-DSC00256Нито съм арестувана от ДАНС, нито имам нещо общо с канал за проститутки, а ВИП бардак дори не зная какво е. Това заяви в редакцията на вестник „Вяра” дупнишката красавица Силвия Фулева. Тя беше набедена като любовница на Братя Галеви и за търговия с жива плът. В редакцията на „Вяра” Фулева се пошегува, че най-вероятно нейна изгубена от раждането сестра близначка е закопчаната от ДАНС мадам, собственичка на ВИП бардака.

155-01-81-Bratya-Galevi-48_2Виждала съм Братя Галеви само отдалече, а Валия, която си измерва достойнството с тях, не я познавам. Нито съм общувала с нея, нито имаме общи приятели. Някой ме реди стабилно. Публикуваната снимка ми е отпреди 3 години и хвърчи по реповете с посланието, че си отварям краката на всеки срещнат, а това е долна клевета. Не познавам и министър-председателя на България, дори не зная кой е. Не се интересувам и от това кой е кмет на Дупница. Не ходя да гласувам, няма и да отида, защото зная, че абсолютно всички – до един, както си го е казал и Алеко Константинов, са маскари, каза Силвия.

Тя е нежна душа, чете романтични книги, а в момента в чантата й беше втората част на книгата „Пилешка супа за душата”. Авторите й сервират усмивки и сълзи според това от каква храна има нужда публиката, докосват най-нежни струни и предизвикват най-вече милиони усмивки.

Аз се интересувам от истинските ценности в живота – любовта, общуването и благодарността. Затова чета „Пилешка супа за душата”, пълна е с житейски истории, с мъдрост, надежда, повдига душата в мигове на угнетеност.

Имам си приятел, той е строителен предприемач. От София е, заедно сме вече 3 години. На 27 години съм в момента, преди него съм имала две дългогодишни връзки от порядъка на по 5 години. Не зная какво е ВИП бардак и унизителните твърдения по мой адрес са просто клевета. Затова от страниците на вестник „Вяра” искам да кажа, че си търся адвокат и ще поискам сериозно обезщетение, защото в това столично издание с многохиляден тираж няма нищо вярно. То забавлява бедните хора с първични страсти, а за съжаление те са вече толкова много, категорична е Силвия. Цял ден хората ме гледат странно по улиците и ме питат дали излизам от ареста и дали съм добре. Затова дойдох, за да им кажа на всички: Ето ме, не съм в ареста, не съм и в скута на Пламен Галев, а на стола на главния редакция на вестник „Вяра”.

154-04-81-valerievaСилвия е студентка трети курс в Благоевград специалност „Икономика и туризъм” в колежа.

Родителите ми са в шок. Те работят в Италия и са честни и почтени хора. Там е и братчето ми Марио. В Дупница всички ни познават и ни уважават. Стоя си вкъщи и изведнъж телефонът ми звъни с новината, че съм арестувана от ДАНС, била съм 3 месеца разследвана, 4 часа на разпит. Аз никога не съм задържана от полицията. Не зная къде са Братя Галеви, не съм била на остров Мавриций, където съм чула, че живеят, може би за съжаление. Да, аз съм ги виждала, спомням си, че съм ги виждала, но нямам нищо общо с тях. Засичала съм ги по заведения, но никога не съм била част от компанията им. Никой не ми е предлагал пари, за да спи с мен. Това е отвратително.

В момента карам курс по козметика и грим, който е много труден и дълъг.

Петнят ми името. Къде е този ВИП бардак, който стопанисвам, къде са тези млади момичета, които зарибявам. Аз се чудя какво да правя.

Силвия разкри, че има намерение да открие не ВИП бардак, не публичен дом, а студио за красота в столицата. В момента съм на грижите на родителите си и живея при приятеля си.

Любимият филм на Силвия е „Гладиатор”. Тя не съди жените, които продават телата си. „Всеки е свободен да прави каквото си поиска”, заявява тя толерантно.

Интересна татуировка краси лявата ръка под рамото на Силвия. Между феята и пеперудите на ръката й е скрит надпис на италиански. Силвия е категорична: Надписът е голямата ми тайна, не казвам какво означава, защото в него е заключено щастието ми.

Пълна дезинформация е и твърдението, че Силвия е модел. Тя заяви, че никога не се е интересувала от модния подиум, но поддържа добра форма. Тича в градската градина, редовно ходи и на фитнес.

Повече подробности в печатното издание.

Снимки:

1. Силвия Фулева

2. Братя Галеви

3. Моника Валериева

Spread the love

Коментар за: Набедената за любовница на Братя Галеви Силвия Фулева от Дупница: Не съм в ареста, нито в скута на Пламен Галев, а на стола на главния редактор на вестник „Вяра”

  1. Taq na kakva se pravi be ?znam dobre ot priqtel rabotil kato pikolo v sofiiski hotel 4e si e PROSTITUTKA

    nasko
    2014/юли/20 at 18:11 PM