Внукът на благоевградския иконописец Петър Папукчиев –Мартин проплака в ръцете на д-р Динов в частната болница в Дупница

Filed under: Дупница |

Таткото бизнесмен Велизар Папукчиев чакаше с огромен букет съпругата си Евелина и малкото си синче

157-01-03 Picture 10389Внукът на известния благоевградски иконописец Петър Папукчиев – Мартин беше изписан вчера от частната болница в Дупница. Таткото Велизар Папукчиев, който е търговски представител за Югозападна България на голяма фирма, чакаше с огромен букет цветя своята прекрасна съпруга Евелина и малкия Марти. Преди да изпишат бебето, лелята – художничката Славейка Аладжова, чакаше с нетърпение да снима своя племенник, сгушен в обятията на сестра й.

„Благодарим на д-р Петър Динов, който помогна на нашия син да поеме първата си глътка въздух. Благодарим също на целия екип на болницата за техния професионализъм и за вниманието, което отделиха на моята прекрасна съпруга Евелина и на малкия Мартин”, развълнуван сподели специално за вестник „Вяра” таткото Велизар.

„Папукчиеви са стара фамилия в Благоевград. Преселници сме от Егейска Македония. Баща ми е иконописецът Петър Папукчиев”, допълни щастливият татко Велизар. Малкият Мартин има и по-голяма сестричка Дарина, която с нетърпение чака своето малко братче да се прибере у дома.

Повече подробности в печатното издание.

Снимка: Евелина и Велизар Папукчиеви с малкия Мартин и лелята, която е сестра на Евелина, художничката Славейка Аладжова

Spread the love