Автосервиз на брата на съветника Младен Ризов – Кирил, от Кюстендил сложен на тезгяха за 28 640 лв.

Filed under: Кюстендил |

Digimax A50 / KENOX Q2

Съдия-изпълнител сложи на тезгяха авторемонтна работилница (вулканизатор) и кафе-аперитив на ул. „Гоце Делчев“ в Кюстендил, които се водят собственост на брата на общинския съветник от РЗС Младен Ризов – Кирил Ризов заедно със съпругата му Стефка. До продажбата се стига след задължения на семейството към Банка ДСК. Имотът се продава с начална цена от 28 640 лева, става ясно от решението на частния съдебен изпълнител Елица Христова. Публичната продан ще стартира в края на месеца и ще продължи до 25 август. Масивната сграда под автогарата в Кюстендил е със застроена площ от 72  кв.м и разгъната застроена площ от 143. Тя е съставена от подземен етаж, където се намира  кафе-аперитив, и надземен етаж – там е разположен  автосервиз (вулканизатор). По нотариален акт съседи са Милица Стоянова и Тодорка и Георги Накови.

162-03-01  avtoserviz

Със съдия-изпълнител си имаше вземане-даване и самият Младен Ризов. На същата улица е разположена неговата автомивка. Заради неплащане на данъци към общината, както и сметки за вода имотът му бе поставен за публична продан. По-късно той плати част от средствата и блокира съдебното изпълнение. Заради дълг към ДСК в размер на 460 000 лева  бе обявена за продажба и къщата на Ризов, кацнала в лесопарк „Хисарлъка“ с панорамна гледка към целия град. Жилището е и едно от най-красивите в областния град. Той обаче се справи със ситуацията и остана в красивия си дом до бившия Дом за отглеждане на деца, лишени от родителски грижи.

Младен Ризов отскоро е председател на комисията по инвестиционна политика, международни и стопански отношения в минипарламента на Кюстендил. Негова заслуга стана и визитата на кохорта посланици. 14 души разгледаха областния град, запознаха се със забележителностите и коментираха инвестиционния климат за града.

Spread the love