Лъжи под клетва: Братът на зверски убития Николай Радев-Отвертката – Иван: Искам 5 години затвор за лъжесвидетелстване за стария Карастоянов, излъга съда по делото срещу Братя Галеви, оправда бандата

Filed under: Благоевград,Дупница |

Сега обикаля потърпевшите и ги моли да свидетелстват в съда в негова подкрепа

163-01-8222  DSC00186 copy

Старият Владимир Карастоянов оправда с показанията си Братя Галеви, в съда излъга, че благоевградска банда е пребивала хората, а не дупнишката, а сега тръби обратното. Потърпевшите го разобличиха на официялна пресконференция в столицата. Държа този документ в ръцете си. Карастоянов твърди в качеството си на вещо лице, че е направил експертизите, че е лекувал потърпевшите, пребитите от хората на Братя Галеви в показанията си пред съда, но това не били Братя Галеви, а благоевградски мутри. Това даде повод на адвокатите на Братя Галеви да построят цялата си защитна теза. Сега пее нова песен – Братя Галеви и бандата им преби хората.

Digimax A50 / KENOX Q2

Кога лъже и кога казва истината, предлагам  да бъде подведен под наказателна отговорност за лъжесвидетелстване и да си получи 5 години затвор, предвидени за това престъпление. Това заяви в редакцията на вестник „Вяра” братът на убития Николай Радев-Отвертката Иван. Той е категоричен, че няма нито едно доказателство, че брат му е работил за Братя Галеви.  Владимир Карастоянов е произнесъл лъжи под клетва по мега процесът срещу Братя Галеви, трябва да бъде поставен на детектор на лъжата за да разберат всички що за човек е той, каза Иван Радев.

163-01-default.jpeg

В момента Карастоянов обикаля потърпевшите и ги моли да свидетелстват в съда в негова подкрепа, че били пребити от бандата на Галев, че Никойла Радев бил член на бандата. Николай Радев беше убит през март в заведение „Колата” в Дупница от  докторското семейство Карастоянови.

Официялната пресконференция на потърпевшите вижте ТУК.

Още нови и страхотни подробности по темата  в утрешния брой

Снимките:
1 Иван Радев
2 Владимир Карастоянов с жена си и внучката си.
3 Антонио Якимов и Димитрина Гошева обвиниха Карастоянов в лъжи под клетва в съда.

 

Spread the love

Коментар за:  Лъжи под клетва: Братът на зверски убития Николай Радев-Отвертката – Иван: Искам 5 години затвор за лъжесвидетелстване за стария Карастоянов, излъга съда по делото срещу Братя Галеви, оправда бандата

  1. „официЯлна“ О слово…

    Ивайло
    2015/януари/07 at 13:45 PM