Шефът на петричката полиция Стоян Стойчев заминава със съпругата си на Китен, предупреди: Не ме безпокойте

Filed under: Актуално от днес,Петрич |

За първи път от година и половина ми се падна на лотариен принцип карта за почивка, радва се Стойчев

 

164-05-81 Stoqn Stoychev_Petrich

Директорът на РУП –Петрич Стоян Стойчев спечели карта за почивка за 14 дни и заминава със съпругата си за курортното градче Китен. За първа година полицейският шеф спечелил карта на лотариен принцип, призна специално за в. ”Вяра” той.

Полицейският шеф е решил да отпочине истински на брега на морето. Оказа се, че той не е излизал в отпуск от цяла година и половина. На черноморския бряг ще разпуска пълноценно и даже е решил да изключи служебния си телефон. За периода от 8 август до 22-ри включително шефът на РУП –Петрич ще е единствено в компанията на съпругата си, смее се Стойчев, докато крои планове за ваканцията си и предупреждава всички свои познати и приятели да не го безпокоят. Острието на благоевградското ОД на МВР от Петрич едва ли ще спази заканата си предвид характера му на работохолик. Стойчев не остава и минута без работа, твърдят колегите му. Постоянно е в движение и нищи наболели проблеми. 47-годишният висш полицай е придобил навика си да е в центъра на събитията още от времето, когато оглавяваше криминалния отдел на РУП. Стойчев живее в близкото до Петрич село Първомай. Полицаят е познат и с другото си качество – на майстор на хората. На купони той не спира да играе и се весели от сърце, което му отрежда мястото на единствения петрички полицейски шеф с дарбата да вие кръшни хора от всички етнографски и фолклорни райони на страната.

Шефът на петричката полиция е състудент на комисар Георги Костов и разчита на подкрепата му в работата. Досега Стойчев оправдава напълно гласуваното му доверие, казаха подчинените му. Те са категорични, че като типичен представител на зодиакалния знак Рак той е педантичен в поставените му задачи и гони до дупка изпълнението им. Те му пожелаха пълноценен отдих на Китен и да не мисли за работа.

Spread the love