Мис Дупница Цвети Димитрова 10 дни събира шоколадов загар в Бургас, дефилира по плажовете с бански последен писък на модата

Filed under: Дупница |

166-01-02 9551_n

Мис Дупница Цветелина Димитрова 10 дни събира бронзов загар по плажовете в Бургас. Цвети, която бе провъзгласена за най-красива дупничанка през 2010 г., изкара ваканцията с майка си Станислава и сестра си Вероника. „Не ми се прибираше. Бургас ми е като втори дом, защото това е родният град на майка ми. Всяко лято съм тук и се чувствам много добре.

166-01-022 56_n

Всичко беше супер, имаше само 2-3 дъждовни дни”, разказа Цвети. Дупничанката си направи разходки из Морската градина, снима се за спомен при Морското казино, откъдето се открива панорамна гледка към обновения мост и е като магнит за туристите. Цвети обиколи моловете и бутиците в града, но най-много време отдели за плаж и игри с вълните в морето.

166-01-022 6330_n

Красавицата смени три бански костюма, всички последен писък на модата. Студентката в УНСС се преобрази тотално, след като смени прическата си и потъмни косата си с няколко нюанса. Цвети е по-красива от всякога и изглежда като фотомодел от световна величина. Преди година миската спечели грамота „Мис Бедро” на изпращането на абитуриентите от Випуск 2013 в Пофесионалната гимназия по облекло и обувно производство.

Снимките: Красавицата смени три бански костюма, всички последен писък на модата.

Spread the love