Бизнесменът Борис Георгиев разгорещи Сандански с арабско парти, чаровниците Сава Ячева и Иляна Филчева приканваха хората да се освежат с екзотични коктейли

Filed under: Оживление |

Гостите в луксозния бар получиха подаръци – наргиле и ориенталски одежди

174-24-01  IMG_2596

Бизнесменът Борис Георгиев нажежи страстите с арабско парти в луксозния си бар в центъра на Сандански. Заведението бе огласено от ориенталска музика, а посетителите му се превърнаха в екзотични араби. Всички гости на партито освежиха горещата лятна вечер с ободряващи коктейли.

174-24-01  IMG_2659

Промотърките Сава Ячева и Иляна Филчева приканваха хората да се присъединят към ориенталската забава и да послушат хубава арабска музика. Всеки клиент получи подаръци – наргиле с вкус на ябълка или грозде, а също така и арабски огал – черна лента, която се поставя на горната част на главата. Гостите получиха и шумаг – специална кърпа, която мъжете поставят на главата си, жените пък се увиха с кхимар – така се нарича воалът за лице или за цялата глава.

174-24-01  IMG_2661

Собственикът Борис Енчев Георгиев сподели, че се стреми да направи нещо по-различно в Сандански и затова почти всяка седмица изненадва жителите и гостите на курортния град с нещо ново.

Клиентите на арабската вечер споделиха, че са се почувствали за момент в някоя красива страна, тъй като музиката и обстановката ги предразположили за това.

Spread the love