Кюстендилската синдикалистка Румяна Михайлова гостува на сина си Юлиян в Лондон, обиколи Биг Бен и Уестминстърския дворец, щракна се до Тауър Бридж

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

177-05-01  rumiana mihailova

Разходка в Лондон си подари кюстендилската синдикалистка от КНСБ Румяна Михайлова за лятната си почивка. Синеоката красавица използва отпуската, за да гостува в столицата на Великобритания на сина си Юлиян. Вечно усмихната кюстендилка обиколи най-красивите места, и то без помощта на гид. Тя вече няколко пъти е ходила в Лондон, тъй като Юлиян вече от години живее там.

 

177-05-01  mario

Руми заедно със сина си стопанисваше известно време механа точносрещу полицията в Кюстендил. По-късно нещата не потръгнаха, тъй като кокетната кръчмичка носеше оборот само през зимата. След като бизнесът не успя да се развие според очакванията на семейството, Юлиян отново се завърна в британската столица.

Повече от седмица продължи обиколката на кюстендилката. Тя на един дъх разгледа Биг Бен, Уестминстърския дворец, Лондонското око, абатството, както и музея на Виктория и Албърт. Увековечи се на мостовете като Тауър Бридж и Садърк Бридж. По време на воаяжа тя бе придружавана и от съпруга си Марио, който е таксиметров шофьор в местна фирма.

 

 

Spread the love