Нотариус Фани Шутова и дъщеря й Катерина сред най-елегантните петричанки

Filed under: Общество |

Нотариуската скъса със съпруга си, нашумял по аферата със заловения танкер с гориво за бивша Югославия в периода на югоембаргото

177-24-02  Нотариус Фани Шутова с дъщеря си

Нотариус Фани Шутова и дъщеря й Катерина са сред най-елегантните пертичанки. Ако не знае, че са майка и дъщеря, човек като нищо може да обърка двете с приятелки. Нотариус Шутова винаги изглежда свежо, дори и рано сутрин на път за работа. Елегантната дама и дъщеря й държат кантора в центъра. Приятели казват, че и там обстановката е повече от приятна. По стените има наредени картини и звучи приятна музика. Всичко в кантората е направено по последен писък на модата, съобразено със съвременните тенденции. Двете са щастливи и заради многото си приятели. Катерина следва право и е тръгнала по пътя на майка си. Баща й също е популярен петричанин. В годините на прехода името му нашумя по аферата със заловения танкер с гориво за бивша Югославия в периода на югоембаргото. По-късно той се разведе с нотариус Шутова и сега живеят разделени.

”С всеки изминат ден нотариус Шутова се разхубавява”, направи й заслужен комплимент петричанин, виждайки двете пред обектива на любимия й вестник „Вяра”..

 

Снимка

Нотариус Фани Шутова и дъщеря й Катерина

Spread the love