Воденичаров ще свири мача на „Миньор“ и „Германея“в Сапарева баня

Filed under: Спорт |

185-22-03-Olegov

Отборът на „Миньор“ ще гостува на „Германея“ в Сапарева баня в първия кръг на Югозапада, които ще се играе от 18 часа в неделя. От перничани срещата със сигурност ще пропуснат бранителят Адриан Олегов, който е с травма в левия глезен и през следващата седмица ще прави операция в столицата и некартотекираният Петър Петров, на когото все още не е пристигнала жълтата карта от Македония. Добрата новина за старши треньора Валери Дамянов е, че той ще може да разчита за предстоящия двубой на халфа Мирослав Тодоров – Мурата, който бе картотекиран в БФС вчера. Срещата между съставите на „Германея“ и „Миньор“ ще бъде ръководена от благоевградска съдийска бригада в състав – главен рефер Йордан Воденичаров, с асистенти Атанас Тимев и Борислав Арабаджийски.

Последната контрола на „Миньор” (Перник) бе срещу „Спортист” в Своге и завърши при резултат 0:0.

След вчерашната тренировка ст. треньорът и цялото ръководство на „Миньор” заедно с футболистите се събраха заедно на печено агне. Курбанът бе за здраве и за сплотяване на колектива на големия празник вчера, уточниха от ръководството на клуба.

 

 Борис Кръстев: Най-важното е срещу „Миньор” е да не загубим двубоя като домакини

„Тежко ще ни бъде в неделя срещу единия от основните конкуренти за първото място в ЮВГ в лицето на „Миньор” (Перник). Уверен съм, че гостуващият тим ще бъде фактор в групата през настоящото първенство. Той е име в Югозапада на българския футбол като „Марек”, „Пирин” и „Беласица”. Пожелах на големия християнки празник всичко най-добро на момчетата и Божията майка да ги води към големите успехи. За жалост няма да мога да разчитам на двамата мексикански футболисти . С тях иначе е много забавно по време на заниманията, има екзотика и темперамент и се тренира с голямо настроение. Имат желание момчетата да се включат в нашия отбор. Част от нашите футболисти владеят английски и португалски и нямаме проблеми с комуникацията. Дано нещата около удостоверениено за престоя в България на двамата футболисти се решат в скоро време, за да мога в следващите кръгове да разчитам на тях”, сподели Борис Кръстев

Вероятен състав: Спасов, Кепов, Томов,Аргиров, Гроздин, Мангурев, Чечев, Карачорски, Сакаджийски , Васев, Джугански.

 

 

Снимка:

Бранителят Адриан Олегов пропуска първия мач от първенството.

Spread the love