Бунтарката Люси Манова: Ще подкрепя АБВ на предстоящите парламентарни избори, Първанов е сериозен политик

Filed under: Благоевград |

187-08-02-lusi manova1

Продължавайки да спазвам етичните си принципи, почтено обявявам, че ще подкрепя коалиция АБВ за предстоящите извънредни парламентарни избори на 5 октомври. Това написа на страницата си във фейсбук благоевградската бунтарка Люси Манова.

„Считам, че идеите на това политическо движение са позитивни и тяхното изпълнение ще доведе до по-добри дни за България. Смятам, че тази формация се ръководи от един от малкото сериозни и коректни политици – Георги Първанов, който е доказал, че може да води балансирана и успешна политика спрямо Русия, САЩ и Европа. Въпреки моята съпричастност към коалиция АБВ, декларирам, че ще продължавам, както досега, безпристрастното и коректно да се боря за по-добър живот в България“, подчерта Манова.

Както „Вяра” писа, председателката на Обществен съвет-Благоевград, Людмила Манова преди седмица оглави женската структура на партия АБВ в областния център.

Освен това тя бе предложена да бъде включена в кандидатдепутатската листа на движението за предстоящите парламентарни избори в страната.

 

Снимката: Люси Манова

 

Spread the love