„Джийзъсите“ №1 на мини футбол в Самоков, грабнаха купа, кенове с бира и печено прасенце

Filed under: Спорт |

Кметът Владимир Георгиев и председателката на ОбС Силвия Стойчева наградиха призьорите

189-21-01-vasil-Snimka1

Отборът на „Джийзъсите“ спечели за втора поредна година титлата от турнира по мини футбол, организиран по случай празника на Самоков. Надпреварата се проведе на терените с изкуствено покритие накомплекса в двора на Спортното училище при голям интерес.

 

189-21-01-vasil-Snimka2

След като през миналия сезон се наложиха с 3:0 над селекцията на „Резервна гума“, сега „Джийзъсите“ отново показаха завидна концентрация в последния мач от турнира и победиха с категоричното 4:1 състава на „Резервите“. Трети остана тимът на „Аспарух“, победил драматично след изпълнения на дузпи „Извратените“.
Наградите на отличилите се отбори – купи, топки, фланелки и кенове бира, бяха връчени от кмета Владимир Георгиев и от председателката на Общинския съвет Силвия Стойчева. Голямата награда пък се оказа прелюбопитна – печено прасенце.

189-21-01-vasil-Snimka3

В надпреварата се включиха 14 състава, включително от София и Сапарева баня. Съдии на срещите бяха Ангел Янакиев, Даниел Димитров и Милчо Шуманов.
Мачовете на новоизграденото второ игрище в комплекса бяха дебютни за него. Поставената настилка се оказа, че е от най-ново поколение и по думите на стопанина на комплекса Георги Георгиев отговаря на всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Предстои и монтирането на осветителни тела край терена.
Управителят Георгиев допълни, че за идния месец се предвижда организирането на голям турнир по мини футбол под егидата на „Ариана“.
Победителите: Ангел Джоргов, Борислав Трилев, Васил Вардаров, Димитър Аличков, Димитър Тосков, Емил Гавазов, Йордан Николов, Пламен Субев

Снимките:

1: „Джийзъсите“

2 : „Резервите“

3: „Аспарух“

Spread the love

Коментар за: „Джийзъсите“ №1 на мини футбол в Самоков, грабнаха купа, кенове с бира и печено прасенце