Феноменът Вера Кочовска: Трета световна война е пред прага ни, през 2015 г. народът ни ще линчува политици

Filed under: България |

192-20-01-V.Kochovska

Трета световна война е пред прага ни, а служебното правителство още за постове се пазари. Както сме я подкарали, май наистина ще има линчове на политици, както Вера Кочовска предрече. Това коментираха участниците в срещата дискусия, посветена на 70-годишнината от рождението на феноменалната българка, пише в. „Ретро“.

Домакин стана столично заведение в близост до Петте кьошета, а организацията бе дело на популярна фейсбук група за алтернативна медицина. На сглядата дойдоха много хора, на които екстрасенската е помогнала приживе. Наред с историите си за чудодейно изцеление те разказваха как понякога покрай личната им съдба биоенерготерапевтката е предрекла бъдещето на България и света.

„В началото на 2000 г. бях при нея по повод имотен спор с една българо-руска фирма за парцел на Черноморието. Без да й давам никаква информация, великата Вера описа точни детайли в ситуацията, както и първите букви на замесените лица. След това ми даде няколко безценни съвета. Стоях 20 минути при нея. Накрая се разговорихме за политическата обстановка и тя ми рече така: „Не се ядосвай, всичко е преходно на фона на онова, което ни се пише. През 2014 г. САЩ ще се пробват да цепнат Русия извътре. Това ще се отчете като опит за нападение и през 2015 г. светът ще се изправи пред Трета световна война“, спомни си бизнес дамата Мила Ненчева. На нейния въпрос тогава ще бъде ли използвано атомно оръжие Кочовска отговорила, че вместо бомби ше се пускат смъртоносни вируси и икономически кризи. А на фронта ще сме всичките ние – невинните граждани.

Ненчева разказа, че била изумена, когато прогнозите на Кочовска започнали да се сбъдват една по една. След личните предсказания явно сега е дошъл ред и на глобалните. В момента вирус в Африка е на път да прескочи и на Стария континент, а Москва и Вашингтон са в нова студена война. Застрашително американците настаняват войски в Украйна. От Кремъл вече намекнаха, че Щатите са организирали украинската пролет като крайната им цел е била да си осигурят плацдарм за атаки към Русия.

Близки до Кочовска разказаха, че Вера е изцелила много народ, но тя е имала и рядка пророческа дарба, с която никога не е парадирала. За пример бяха дадени много точни ясновидски попадения във връзка с най-новата история на България.

През 1990 г. родената в Перник екстрасенска пише писмо до парламента, в което предупреждава, че Партийният дом ще пламне като Райхстага. „Кървавото писмо“ попаднало в ръцете на Александър Лилов и Семерджиев. Двамата мастити политици доста се посмели на брътвежите на „лудата жена“, ала после всичко, описано черно на бяло, взело, че се случило.

Благоевградчанка, която по това време искала да се включи в листите на НДСВ, се допитала до феномена. Кочовска обаче й се троснала и я нахокала с думите, че политиката е мръсна работа за подлеци. „С изключение на Желю Желев, Жан Виденов и Филип Димитров всичките, които се изредиха на държавата, вече са милиардери в долари. Едни на този свят ще си платят жестоко, а други на онзи. Ти си честен човек стой далеч от жълтите павета, че скоро ще летят по главите им. Линчове виждам и кървави атентати на политически лидери“, посъветвала я Вера.

След 2010 г. тя се притеснявала, че народът ще търпи, търпи, но изведнъж ще избухне гражданска война. Това щяло да стане през идната петилетка. Тогава много от онези, които са крали страната ни, превръщайки я в най-бедната, ще бъдат наказани. В същото време от патриотични емигрантски кръгове щяла да бъде финансирана терористична организация, наподобяваща на гръцката „17 ноември“, която без съд и присъда наказваше корумпирани. Според картините от бъдещето почва за подобно нещо ще се създаде и у нас.

Пациенти на Кочовска си спомниха още, че често по време на сеанси й е звънял телефонът, а отсреща е бил самият Владимир Путин. Нашенката обаче си говорела с него на малко име, наричайки го „Володя“. Самата лечителка споделяла, че президентът на Русия бил много земен и човечен. Лечителката се хвалела, че когато ходела за своите гастроли в Москв, често гостувала в дома му. Хазяинът на Кремъл се допитвал до българката по държавнически дела. Пред нея казвал, че най му тежали интригите на олигарсите и американските шпионски игри. Путин наричал янките «побеснели кучета, които само чакали човек да им обърне гръб, за да го захапят за сънната артерия“. Освен от ясновидските способности на Кочовска Путин се възползвал и от лечителската й дарба. Понякога родният феномен дистанционно лекувал Путин и близките му, защото, както заявявала, енергията не признава държавни граници и земни разстояния. По време на земния си път живялата в Плевен лечителка съжалявала, че не могла да предупреди Лейди Даяна за надвисналата опасност. 20 дни преди трагичната катастрофа, Вера ходила няколко пъти до посолството на Великобритания у нас, но никой не й обърнал внимание.

 

Снимка:

Вера Кочовска

Spread the love