Самоковският депутат Бат’ Сали с Мис Кюстендилска пролет 99′ Анна Благоева пленяват гласове за ДПС в Кюстендилска област, Доган ги определи за водачи, ченгето Николай Вуковски от Дупница елиминиран

Следват ги дупничаните Стефан Йорданов , управителя на „Техно маркет“ Йордан Станоев, бобовдолката Валерия Васева, Катрин Лазова от Невестино и Георги Йорданов от Кочериново

195-01-81-b12e61ff09d41508eb3d2d9b6ee3bc90

Легендарният самоковски политик Александър Методиев по известен сред народа, като Бат Сали ще води листата на ДПС в Кюстендилски избирателен район. Той е царя на ромите в Самоков, а сега е на път да се превърне в любимец на жителите на най-големия квартал в кюстендилско-Изток. И ако се напъне здраво може да събори червената цитадела в ромските махали в кюстендилско на Мая Манолова. На второ място Доган е сложил, кюстендилската красавица Анна Благоева.

195-01-81- анна благоеваpath_140442

Тя бе избрана за Девойка Кюстендилска пролет през 1999 година. От години дамата е член на ДПС и е лидер на младежката структура. Анна Благоева бе лансирана и на евроизборите в кампанията през месец май. Кюстендилката е завършила право и дори е член на Централния съвет на партията. Листата на ДПС е от 7 кандидати за депутати. След Миската, се нареждат Стефан Йорданов от Дупница, който е безработен. Завършил е Национална Спортна Академия, а в момента следва Право.

195-01-01 aliosman_imamov

На седмо място е 23 –годишния Йордан Станоев, управител на Техно макет Дупница. Следва го Валерия Васева от Бобов дол, Катрин Лазова от Невестино, Георги Йорданов от Кочериново.

maya-manolova-41

Традиционно на изборите в Кюстендилско ДПС разчита на ромските гласове. В областния град няма етнически турци и вотът тук за партията е изключително нисък.

195-01-81-  NIKOLAI VUKOVSKI copy

От години не сменяем лидер е Емил Венев. Любопитна подробност е факта, че Доган елиминира от листа, както областния лидер Емил Венев, така и общинския на Дупница Николай Вуковски, който е бивш на КАТ, а в момента шеф на охраната на ТЕЦ”Бобов дол”, чрез фирма” Бодусод”.

195-01-81-SN850705 copy

Известно е, че тази фирма се ръководи от дясната ръка на Братя Галеви –Георги Първанов от Дупница, известен като Жоре Бозата .Той държи и най-големия ресторански комплекс в парк”Рила”.

195-01-81-photo_verybig_859952

 

Снимките:

1 Александър Методиев

2 Анна Благоева

3 Алиосман Имамов

4 Мая Манолова

5 Николай Вуковски

6 Георги Първанов

7 Емил Венев

Spread the love