Певицата Гергана взима 70 000 лв. хонорар за участието си във „Вип Брадър”

Filed under: Звезди |

Парите щяла да вложи в съживяване на кариерата си

 196-13-01i

„Барбито на фолка” – певицата Гергана от самоковското село Говедарци, получи покана за участие в риалити шоуто „Вип Брадър”. Говори се, че блондинката ще получи 70 000 лв. хонорар. Гергана бе оферирана и за миналия сезон, в който се включи нейният първи братовчед – футболистът Стойко Сакалиев. Тогава Гергана отказа на продуцентите, тъй като щяла да се изложи и това да й навреди на музикалната кариера. Такава обаче певицата от няколко месеца няма, твърдят хора от обкръжението й. Макар преди години да стартира ударно и да скъсваше колежките си от участия, към днешна дата Гергана няма участия.
Изпълнителката на „От този момент“ прави по максимум 2 участия на месец, като хонорарът й е от порядъка на 1000 лв., от които тя взема половината, а от тази половина плаща на озвучител, за грим, прическа и пр. В крайна сметка за нея не остава почти нищо.
Именно заради това певицата не е пускала клип и нова песен почти година, тъй като направата на ново парче изисква поне 5000 лв. Гергана се е колебаела дали да си „подложи” на „брадъра”, но в крайна сметка е приела офертата на продуцентите на риалити формата. Парите й били необходими, за да вложи малко повече в музикалната си кариера, тя да потръгне и да печели отново, както преди 10 години, когато стартира ударно с хита „Губя те бавно“.

 

Spread the love