Червеният отбор за предстоящите парламентарни избори представен в Благоевград: Водачът Кристиан Вигенин:С 22-рото си място силна фигура като Емил Костадинов ще тласка листата напред

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Стари социалисти: Преференциалният вот за Костадинов може да измести втория в листата д-р Владимир Пандев

196-06-01 vi3 copy

С 22-рото място силна фигура като Емил Костадинов ще тласка листата напред. Това заяви водачът на листата на „БСП лява България” в 1-ви МИР-Благоевград Кристиан Вигенин, който представи кандидатите за народни представители на коалицията на предстоящите парламентарни избори.

Той определи листата като добре балансирана от гледна точка на възраст и опит и допълни, че преференциалният вот дава възможност за пренареждане. Според запознати напълно е възможно Емил Костадинов да измести дори втория в листата д-р Владимир Пандев точно с преференциалния вот.

”Тръгваме, за да спечелим изборите. Ще работим за обединение на българската нация. Тръгваме с настроение и идея да стигнем до хората”, каза Вигенин, без да даде яснота на колко мандата се надяват.

196-06-01 vi22 copy

На въпрос дали вече са го приели местните социалисти, тъй като бе нежелан, той отговори, че няма усещането, че проблемите през последните дни ще се отразят на избирателите. „Тази кампания не се свежда до едно, две или три имена, а до идеите, които предлагаме”, каза Вигенин. Той добави, че активната работа по кампанията е започнала, като първите обиколки из региона са вече факт. „Ние ще запазим добрия тон с опонентите си. Готов съм да дебатирам с всеки един от тях“, категоричен бе бившият външен министър.

По отношение на опонента си от ГЕРБ Цветан Цветанов, който е водач на листата в Благоевград, Вигенин изрази съмнение, че ще има възможност за публичен дебат, но заяви готовност при желание на бившия вътрешен министър да говорят за проблемите и успехите по време на последните две правителства.

22-ма са кандидатите за народни представители на „БСП лява България” в Благоевградско. Втори в листата на червените е общинският лидер на партията и управител на МБАЛ – Благоевград Владимир Пандев. Третото място е отредено за представителя на земеделците Спас Панчев, след него се нарежда зам. областният управител Димитър Капитанов. Петото място е за директора на Пътно управление Христо Атанасовски, следван от зам.-кмета на Гоце Делчев Богдан Боцев. Останалите кандидати в лявата листа са Красимира Манова, Николай Дундалов, Костадин Дурчов, Николай Георгиев, Магдалена Пиринска, Стефка Тинева, Юсуф Чаушев, Пирин Нестеров, София Гълъбова, Младен Пачаджиев, Йорданка Атанасова, Ангел Камбуров, Милан Богдански, Мария Таушанова, Бойко Доленски и Емил Костадинов.

Снимките:

 

1Вигенин (вторият отляво) обясни, че листата е добре балансирана, вдясно до него е д-р Владимир Пандев, вляво Спас Панчев

 

2  На Емил Костадинов (вторият отдясно) е отредена ролята на тласкач в листата

 

 

..

Spread the love