След като бившият здравен министър д-р Стефан Константинов ги отряза: Реформаторите в Кюстендил пускат майката на 4 деца от София Ирина Рапуц срещу „акулите” Мая Манолова, Бат` Сали, Кирил Калфин, политолози: Няма шанс 

Filed under: Благоевград |

Листата в Перник поведе личният зъболекар на Силвестър Сталоун – д-р Валентин Павлов, с три науспешни опита за депутат и един провал като кандидат-кмет

198-02-01 Repuc

Реформаторите спуснаха в Кюстендил софиянка за водач на листата в 10-и многомандатен избирателен район, а в Перник заложиха на зъболекаря на холивудската звезда Силвестър Сталоун – д-р Валентин Павлов.

Реформаторският блок тотално удари на камък под Хисарлъка. Бившият здравен министър в правителството на Бойко Борисов д-р Стефан Константинов от Кюстендил отказа на реформаторите официално номинацията с публикация във фейсбук. След това под Хисарлъка се завъртя името на адвокат Емануил Йорданов, вътрешен министър във втория кабинет на Иван Костов. След заседание на Гражданския съвет на Реформаторския блок партиите излязоха с решение водач на кандидатдепутатската листа за 10-и МИР-Кюстендил да е юристката Ирина Абаджиева-Репуц. На столичанката й предстои трудна битка с водачите на останалите партии и политически коалиции, излъчили свои представители за избирателния район. Абаджиева-Репуц излиза срещу Мая Манолова от БСП, Кирил Калфин – ГЕРБ, Александър Методиев от ДПС, срещу АБВ и Красимир Руев, Георги Петров на патриотичния фронт.

198-02-01 f1

Репуц е известна с инициативата “Парите следват ученика и в частните училища”. Реформаторка №1 е против проект ”Южен поток”, председател е на Християндемократическата партия. Омъжена е, има четири деца.

Името й изненада дясномислещите хора в областния град. Рапуц не е популярна под Хисарлъка и едва ли тя ще спечели десния вот и ще осигури място в новото Народно събрание от Кюстендилския регион. До номинацията й се стига, след като хората с десни убеждения се затрудниха в предложенията си да посочат подходящ човек от областния град за №1 в листата, коментираха ситуацията политолози.

Д-р Валентин Павлов, който оправи зъбите на екшън звездата Силвестър Сталоун по време на престоя му в България заради снимките на филма „Непобедимите”, е водач на листата на Реформаторския блок.  44-годишният стоматолог е кандидат-депутат за 3-ти път, но все не успяваше да влезе в парламента като народен представител. Сега Павлов е общински съветник от дясната група на „Демократи за Перник”. Беше и кандидат за кмет на община Перник. Втори в листата е художникът от Перник Людмил Веселинов.

Снимките:

 

1 Ирина Абаджиева-Рапуц

 

2 Д-р Валентин Павлов в прегръдките на Силвестър Сталоун

 

Spread the love