Милена Радева поиска от съдия Йоланда Цекова ограничителна заповед: Вдовицата на Отвертката разкри в Кюстендилския съд: Старият Карастоянов опита да ме блъсне с колата си

Filed under: Дупница,Кюстендил |

Николай Карастоянов пропусна делото заради операция на заклещена херния преди дни, Владимир и Иван: Ние това момиче не го познаваме

Digimax A50 / KENOX Q2

„Владимир Карастоянов направи опит да ме блъсне с колата си”, заяви пред съдия Йоланда Цекова в Кюстендил вдовицата на Николай Радев-Отвертката, Милена. Съпругата на убития на 11 март в „Колата” в Дупница Николай Радев – Милена поиска от Окръжния съд ограничителна заповед срещу фамилията Карастоянови – бащата Владимир и двамата му синове Николай и Иван. Делото бе образувано по молба на Милена Радева, депозирана в съда на 17 юни т.г. В документа Радева посочва, че се чувства застрашена и настоява съдът да издаде ограничителната заповед.

Digimax A50 / KENOX Q2

Пред съдия Йоланда Цекова Милена Радева разкри още, че нейна близка й споделила, че медикът на всеослушание в заведение казал, че както е свършил с Николай, така ще свърши и с Милена. Освен това в застрахователно дружество, намиращо се в помещение 3 на 3 метра, се оказала лице в лице с Владимир Карастоянов, който проявил демонстративно поведение спрямо нея.

„Настоявам молбата ми да бъде уважена, обвиняемите демонстрират нагло и демонстративно поведение, изпитват чувство на безнаказаност. Срещите ми с тях са всекидневни, градът е малък“, заяви пред съда Милена Радева.

Digimax A50 / KENOX Q2

В съдебната зала не се яви анестезиологът Николай Карастоянов, тъй като на 15 септември е претърпял спешна операция заради заклещена херния. В съда дойдоха по-малкият му брат Иван и бащата Владимир. Те бяха представлявани от адвокат Терзийски. Според защитника молбата на Милена Радева за издаване на ограничителна заповед, с която Карастоянови да не я доближават, не е основателна. В документа не пишело дата, час и място, в което пострадалата да се е срещала с тях. Терзийски заяви, че със съдебното производство се цели клиентите му да бъдат репресирани. Като факт изтъкна, че по време на депозиране на молбата Карастоянови са били с мярка „домашен арест” и не имало как да застрашават потърпевшата Милена Радева.

За следващото съдебно заседание през октомври ще бъдат разпитани двама свидетели на Милена Радева и трети свидетел – Димитър Чапкънов от страна на Карастоянови. След изслушване на свидетелите ще дадат обяснения и тримата обвиняеми.

Пред съдия Йоланда Цекова Владимир и Иван Карастоянови изразиха и становището си по отношение молбата на Милена. „Това момиче не го познаваме. От 6 години живеем на вилата. По стечение на обстоятелствата Радеви живеят на ъгъла на главната улица, откъдето се прибирам с джипа си. Възможно е да съм я засякъл с колата, но и тя може да го е направила. Все пак там се кара с 40 километра в час. Но аз по този казус вече дадох обяснения на прокуратурата и те прекратиха преписката“, заяви стоматологът. Синът му Иван уточни: „Виждал съм това момиче два пъти. Нашата вила между другото беше изпочупена, не обвинявам никого, но ние също сме потърпевши“.

„С това дело се цели ние да бъдем очернени и притискани. В Дупница много добре се знае тези хора кого представляват, това са групировките. Измислят си инсинуации. Единственото обвинение в молбата, което се поднася, е че сме я „гледали лошо“. Това не е истина, но ако е истина, мога ли да бъда осъден за това, че гледам някого лошо. Напатил съм се от инсинуации“, каза на излизане от съда Владимир Карастоянов. Той обаче отказа да посочи кои са тези групировки.

След края на процеса пред „Вяра” Милена Радева заяви: „Надявам се магистратите да имат добър разум и да ограничат обвиняемите. Достатъчно поражения са направили. Все още съм притеснена“, каза Радева.

Снимките:

1 Красимир Аврамов и Милена Радева

2 Иван и Владимир Карастоянови

3 Бисер Любенов

 

Spread the love

8 коментара за: Милена Радева поиска от съдия Йоланда Цекова ограничителна заповед: Вдовицата на Отвертката разкри в Кюстендилския съд: Старият Карастоянов опита да ме блъсне с колата си

 1. Иване ти да си на два метра,тъпанар смотан……………..

  az
  2014/септември/19 at 0:34 AM

  • На повече е, вярвай ми.

   Далиа
   2014/септември/19 at 7:15 AM

   • KOGAAAAAAA…………… 😀

    Do
    2014/септември/19 at 15:46 PM

 2. И вие за Иван знаяхте да говорите изпръжнения такива, хората са си свободни защото така трябва не злобейте дребни душици

  Lichno
  2014/септември/18 at 11:15 AM

  • Завидяхме му, че е тялом свободен, а духом прикован завинаги, така както скоро ще е и тялом. Амин!

   со малко кьотек
   2014/септември/18 at 12:11 PM

 3. Иване, що не си обадил похотливия поглед, с който гледаш девойките на възрастта на децата, които нямаш?!

  Далиа
  2014/септември/18 at 9:20 AM

  • Сигурно много ти се иска и теб така да те гледа Иван, но уви….. Явно си много грозна и невзрачна, също като Радева.

   До Далиа
   2014/септември/18 at 9:56 AM

   • Явно разбиранията ви за красота са сбъркани, както и тези за доброта, милост, благодат, справедливост, духовна чистота и праведност. Иван е мечта на бедни момичета с още по-бедни материално и духовно родители – готови да си продадат детето. Ашколсун, продажници.

    Далиа
    2014/септември/18 at 10:10 AM