Водачът на листа №13 КП ”България без цензура” инж. Петър Петров на паметника „Булаир” в Кюстендил:Да загърбим личните стремежи и да се учим от политиците след Освобождението, за да върнем самочувствието и вярата на народа

Сероочистващата инсталация №2 към ТЕЦ „Бобов дол” ще стане готова в края на годината, от началото на 2015 г. започваме постъпки за изграждане на скарен котел, ще изгаряме отпадъците от Югозападна България, ще се открият 150-200 работни места

SAMSUNG

 

Водачът на листа с №13 КП ”България без цензура” в Кюстендилско инж. Петър Петров поднесе цветя на паметника „Булаир” в Кюстендил заедно със симпатизанти и поддръжници на коалицията.

SAMSUNG

„Независимостта е важно събитие в нашата история, което определипътя на България като независима и суверенна държава. В трудните години след Освобождението и Съединението българските държавници показаха на света как един малък, но задружен народ може сам да определя развитието и идентичността си. Нека вземем пример от ентусиазма и желанието на тогавашните държавници, които в онзи момент надмогнаха личните си стремежи и работиха само и единствено за благото на нашата страна. Да бъдем отговорни политици и да мислим с цялата си отговорност, която поемаме в този труден момент на страната ни, за да върнем самочувствието на българина, че е гражданин на една независима и суверенна държава!”, заяви Петър Петров.

SAMSUNG

По инициатива на общинската организация „България без цензура” –Дупница бе реставрирана паметната плоча на загиналите в бомбардировките от американските военновъздушни сили през Втората световна война. Предложението за реставрацията бе направено от краеведа, гл. асистент Иван Хаджийски. Някога паметникът е бил изграден от Пламен Мушков – приятел на един от загиналите. Паметната плоча бе почистена, буквите позлатени и добавени някои уточняващи текстове. Бе рехабилитиран и фундаментът, върху който са поставени плочите.

Кандидатите за депутати от 10-и МИР на КП „България без цензура” с фаталния за партиите на статуквото №13 в интегралната бюлетина проведоха редица срещи в населени места от община Дупница: селата Бистрица, Джерман, Крайници и Яхиново. Жителите на отделните населени места споделяха наболелите проблеми за селата, както и личните си неволи, свързани с лошото и безотговорно управление на държавата.

Digimax A50 / KENOX Q2

В село Джерман се разгорещиха дебатите по наболялата от години тема за изграждане на регионално депо за отпадъци. Хората заявиха, че са уморени от протести, от обещания и от страха на досегашните депутати открито да говорят или да поемат ангажимент към този проблем. „Ние няма да се крием зад празни обещания. Както винаги, ще предложим решение и на този проблем. Сероочистващата инсталация №2 към ТЕЦ „Бобов дол” ще стане готова в края на тази година. Още от началото на 2015 г. започваме постъпки за изграждане на скарен котел с капацитет от 200 тона на час за изгаряне на отпадъци и нискокалорични горива. Отпадъците на Кюстендилска област са около 50-60 хиляди тона годишно. Т.е. ще имаме възможност да изгаряме отпадъци и от други области на Югозападна България. Сами разбирате, че при тази технология няма да има нито замърсяване на околната среда, нито вредни емисии. Инсталацията ще бъде съобразена с изискванията на Евросъюза и на Министерството на околната среда и водите”, заяви Петров.

Водачът на листа с №13 и изпълнителен директор на ТЕЦ „Бобов дол” инж. Петър Петров обясни, че след така направените инвестиции ще бъдат разкрити 150-200 нови работни места, а по веригата в обслужващата сфера към тях поне още толкова.

216-07-01 плочата сега copy

„Познатите и наболели проблеми в малките населени места като обезлюдяване вследствие на тоталната демографска криза, обхванала нашия регион, безработица и проблемът с водоснабдяването и инфраструктурата са вследствие на лошо и безотговорно отношение на досегашните политици, участвали в управлението на страната ни. Ние разбираме хората, ние сме всеки ден сред тях и живеем със същите проблеми. Досега не сме се упражнявали в безсмислено красноречие от трибуната на Народното събрание, не сме давали напразни обещания. Покажете, че имате мнение, бъдете отговорни и го отразете чрез вота си. Ако искате разумни хора, които да работят за икономическото настояще и възможности на страната – подкрепете ни. Ако търсите отговорни и държащи на думата си депутати – изберете нас. И вие, и ние сме убедени, че само силна икономически страна може да осигури нормални услуги, добра среда, перспективи за децата ни, спокойствие на родителите ни. По избори всички обещават много, а после изпълняват малко. Ние обещаваме малко, но най-важното – да имаме работа, да имаме доходи и да имаме перспективи. Държавата с грижа за народа!”, заяви инж. Костадин Костадинов, трети в листата на КП „България без цензура”.

Spread the love

2 коментара за: Водачът на листа №13 КП ”България без цензура” инж. Петър Петров на паметника „Булаир” в Кюстендил:Да загърбим личните стремежи и да се учим от политиците след Освобождението, за да върнем самочувствието и вярата на народа

 1. „Да загърбим личните стремежи“ – инж. Петър Петров как не ви е срам, като ви гледам как сте се подредили на снимката бастун до бастун и пак бастун. Хората няма с какво да си изхранват децата, няма аванс, няма заплати а те безсрамниците да загърбим личните стремежи, вашият девиз е кради, кради, лъжи, кради, само и единствено за собствена изгода. Ще гласуваме за вас УТРЕ

  миньор
  2014/септември/23 at 13:08 PM

 2. Само ББц!

  Tanq
  2014/септември/22 at 19:46 PM