Първият в АБВ листата за Кюстендилско адв. Красимир Руев на празника в Кочериново: Залагам на младите хора, Анелия Бараковска: Имаме отлични възможности за развитие на селски туризъм, рибовъдство, горско дело

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

Координаторът на партията на общината Васил Борисов: Руев е ерудиран, всеотдаен и енергичен водач

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Водачът на листата за Кюстендилска област Красимир Руевуважи празника на Кочериново по повод 40 г. от обявяването му за град. С него пристигнаха членове и симпатизанти на АБВ от съседните общини.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Координаторът на АБВ за община Кочериново Васил Борисов, който е председател на районната потребителна кооперация и е учредител на партията, отбеляза възхищението си от политиката, провеждана от президента Георги Първанов. Той подчерта факта, че имат такъв ерудиран, енергичен и всеотдаен водач на листата в лицето на Красимир Руев. Адвокатът и местният представител в листата на АБВ  за Рилското корито Анелия Бараковска  припомниха, че намеренията на целия екип на АБВ са да придадат силни регионални акценти на онова, което е длъжен да прави един народен представител в парламента както за нацията, така и за хората, които са го излъчили. Според тях проблемите в община Кочериново са в областта на горското дело, селския и планински туризъм и на сладководното рибовъдство, за които районът предлага отлични възможности.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Всички се насладиха на богата културна програма от фолклорни изпълнения, подсилена от рок групата БТР, заформиха се весели срещи и танци. Адвокат Красимир Руев е известен като председател на Районния кюстендилски съд и зам.-председател на Окръжния съд, в момента има адвокатски кантори в София и Кюстендил.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По време на проведената среща с хората от Кочериново, макар и празнична, членовете на партията отчетоха подем в развитието по време на предизборната кампания, все повече се увеличават младите симпатизанти, които знаят какво искат и как да го постигнат, защото са образовани, с професия и са си взели живота в свои ръце. „Ние сме млади, не сме обременени от миналото”, обясниха родените в Кочериново Мариана, Ася, Красимир и Радослав. „Ще гласуваме за АБВ, защото искаме най-накрая политическата обстановка в България да се промени и гражданите да управляват, а не непрекъснато да бъдем лъгани и унижавани”, допълниха тримата. Ася подчерта, че като юрист иска образовани и необременени хора да управляват страната и ще направи всичко възможно да привлече нейните приятели и познати да я подкрепят за едно по-добро бъдеще за нейната двегодишна дъщеричка.

Spread the love