Стотици дойдоха на откриването на предизборната шатра на ГЕРБ в Дупница: Кирил Калфин, Емил Гущеров и Ивайло Константинов:  Трябва да се сложи край на фалшивото управление, което за няколко месеца разори държавата

Убедителна победата на 5-и ще прати тази омерзена коалиция БСП-ДПС поне 20 години занапред в небитието, каза общинският ледер на партията

216-03-01 DSC00642 copy

„Само ако сме заедно и знаем какво искаме, ще вървим напред. А ние искаме България да върви напред. Искаме България да бъде стабилна. А това може да се случи само ако управлява ГЕРБ!”, заяви водачът на листата на ГЕРБ – Кюстендил Кирил Калфин при откриване на предизборната шатра в град Дупница. „Преди 3 дни Михаил Миков бе в Кюстендил и знаете ли какво направи?

216-03-01 DSC00682 copy

Той призна пред всички, че могат да режат ленти и да откриват шатри. Толкова. Те не могат да построят магистрали. Те не могат да построят детски градини, училища и всичко, което направи ГЕРБ. Те могат да издигнат една шатра.

216-03-01 DSC00629 copy

Ако искате да живеете в шатри, ако искате те да ви управляват, т.е. да съсипят дотолкова държавата, че да не може нищо освен една шатра да се направи, подкрепете ги. Но аз не вярвам, че това искате. Аз вярвам, че сме тук, за да кажем край на това фалшиво управление, което за няколко месеца разори държавата. Ние ще продължим да строим, да работим заедно с вас, защото искаме да останем в нашите градове и да живеем добре. Нека да се гордеем, че живеем тук, нека да се гордеят и нашите внуци и деца. А те ще се гордеят, когато ние оправдаем доверието, което вие ще ни дадете. Защото ние ще управляваме, ако вие ни дадете доверие. С вашата помощ на 5 октомври ще победим!“, каза още областният координатор на ГЕРБ Кирил Калфин. Думите му подкрепиха кандадат-депутатът Емил Гущеров и общинският лидер на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов.

216-03-01 Dupnica  DSC00627 copy

„Фактът, че сега се срещаме и говорим в обновената централна градска част на Дупница, говори сам по себе си за това, че ГЕРБ реализира предизборната си програма, а Бойко Борисов държи на думата си. Трябва да подкрепим ГЕРБ, за да може това, което е градено, да продължи. Ние не обещаваме като други 1 млн. работни места, не използваме популизъм и лъскави обещания. Призоваваме ви да гласувате за партията, която няма да ви подведе и единствена може да ви гарантира стабилността на България!“, заяви вторият в листата – дупничанинът Емил Гущеров.

216-03-01 Dupnica DSC00586 copy

„Искам да благодаря на всички вас, които излязохте на 25 май, за да ни подкрепите и да победим убедително БСП и ДПС. Тези партии, които всячески се опитват да обрекат българския народ на мизерия, нищета и необразованост. Затова ви призовавам на 5 октомври всички да излезем и да гласуваме с номер 9. Да мотивираме всички хора около нас, че това е най-правилният избор за България!“ Това призова петата в листата на ГЕРБ Радослава Чеканска.

216-03-01 GERB Dupnica DSC00695 copy

„Искам да благодаря на всички вас, които разбрахте колко важно е да излезем на евроизборите. Надявам се сега всички да осъзнавате, че това, което говорех тогава, е истина, а то е, че това беше първата стъпка към големия успех. Благодаря ви за това, че победихме тогава убедително, защото без тази победа нямаше да се случи датата 5 октомври. Изключително съм радостен, че виждам мобилизация, която явно е осъзната. Тогава ви казах, а сега повтарям: победата на 5-и, ако бъде убедителна, ще прати тази омерзена коалиция БСП – ДПС поне 20 години занапред в небитието. Всички разбрахме кой е истинският път и че Борисов е необходим, за да продължим напред“, заяви пред събралите се лидерът на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов.

ГЕРБ младежи с Росица Борисова и Юлиян Божанов косиха трева и боядисваха катерушки в Мало село

216-03-01 ЗА КАРЕ GERB BOBOV DOL  DSC00700 copy

Водачът Кирил Калфин и кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Кюстендил посетиха бобовдолското Мало село. Младежите от ГЕРБ-Бобов дол заедно с общинските съветници и лидери на партията Росица Борисова и Юлиян Божанов обновиха напълно детска площадка. Те монтираха нови дъски на пейките, боядисаха детските и спортни съоръжения и окосиха избуялата трева. Средствата за обновяване на площадката бяха осигурени от кандидат-депутатите от ГЕРБ – Кюстендил.

216-03-01 ЗА КАРЕ GERB BOBOV DOL DSC00731 copy

Калфин посочи, че единствената възможност държавата да се стабилизира и да тръгне по европейския път на развитие е ГЕРБ да има мнозинство на предстоящия вот. Само тогава спрените фондове ще бъдат отново пуснати и спешните реформи ще бъдат реализирани, допълни Кирил Калфин.

Снимките:

1 С вашата помощ на 5 октомври ще победим!“, каза още областният координатор на ГЕРБ Кирил Калфин.

2 Думите му подкрепиха кандадат-депутатът Емил Гущеров

3 и 4 Стотици дойдоха на откриването на предизборната шатра на ГЕРБ в Дупница

5 Обща снимка

6 Лидерът на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов.

7 и 8 Водачът Кирил Калфин и кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Кюстендил посетиха бобовдолското Мало село. Младежите от ГЕРБ-Бобов дол заедно с общинските съветници и лидери на партията Росица Борисова и Юлиян Божанов обновиха напълно детска площадка.

Spread the love

2 коментара за: Стотици дойдоха на откриването на предизборната шатра на ГЕРБ в Дупница: Кирил Калфин, Емил Гущеров и Ивайло Константинов:  Трябва да се сложи край на фалшивото управление, което за няколко месеца разори държавата

 1. Е няма насита г-жа Лидия да пълни вестника с поръчкови статии! На едната страница четем възхвала за бияча на Галеви,който видите ли,бил момък за пример дори и в затвора!На друга страница,пък словоизлияния за г-н депутата Гущеров!Защо не попитате едва оцеляващите граждани на Дупница,г-жо Лидия те какво мислят,и публикувайте истината!Но няма да получите пари за това!Изглежда слуха,пълзящ в града,че Братята са купили ,,Вяра“чрез подставени хора е верен!И ,,резултата“ го четем всеки ден.Писания,които имат за цел да хвърлят ,,прах“в очите на заблудените хора.Да си изберем отново Гущеров,който не си мръдна и пръста да направи нещо добро за мизерния ни град,и какви ангели са момчетата на Галеви,които заграбиха всичко,което носи пари в Дупница.Ама това изглежда за теб е журналистика.Който плаща,той е ,,Праведния“!
  Браво,Лидия,ти си добър слуга на „Господаря“!!!

  възмутени
  2014/септември/25 at 10:39 AM

 2. Този така наречен „инженер“ Емил Гущеров до такава степен ме е отвратил, че не мога и на снимка да го гледам. Много си вярва, мисли се за голямата работа, ама няма да е лошо да слезе на земята…Депутат ми бил, той… пфф, само заради него няма да гласувам за ГЕРБ.. не искам жалки хора като него да са на върха на пирамидата.

  petka
  2014/септември/23 at 13:00 PM