С надпис върху задното стъкло на син автомобил: „Жена съм, паркирам както мога” благоевградчанка събира симпатии по паркингите

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Антоанета Георгиева: Жените са много по-съвестни водачи и стриктно спазват правилника

216-05-01   jena1

Любопитен надпис повдигна настроението на група благоевградчани.Надписът „Жена съм, паркирам както мога” беше поставен на задното стъкло на син „Фолксваген Поло” и предизвика много усмивки.

Интересното в случая бе,че колата бе отлично паркирана близо до автогарата в града.

Смешният надпис провокира редица изказвания за това кои са по-добрите шофьори – мъжете или жените.

„По правило мъжете са малко по-добри и по-добре се справят с паркирането”,коментира благоевградчанинът Искрен Благоев.Неговата приятелка Антоанета Георгиева обаче бе на противното мнение.”Жените са много по-съвестни водачи и стриктно спазват правилника”,опонира Антоанета.

Благоевградчанката И. Младенска пък коментира, че в Германия не се чудят как да си намерят места за паркинг, а как да ги обозначат, за да се знае кои са подходящи за мъже и кои за жени. Наскоро кмет на германско градче оглавил челните страници на местните вестници заради спорната си новаторска политика за паркиране. Градският управник предложил всяко място за паркиране в основната зона на града да бъде обозначено с голям мъжки или женски символ, в зависимост от трудността за паркиране на автомобила. Докато дамите зад волана ще бъдат улеснявани с по-широки паркинг пространства, които изискват минимален брой маневри и са близко до изхода, то на шофьорите мъже ще се предлагат задачи с повишена трудност.

Снимките:

 

1  Надписът беше поставен на задното стъкло на син „Фолксваген Поло”.

2  Антоанета Георгиева

 

 

Spread the love