Проф. Херцог Лустдорф: Стопявам туморните клетки с помощта на електронни вълни

Filed under: Здраве |

ZDRAVE

Проф. Херцог Лустдорф е германец, женен за рускиня, и работи в Москва. Неговите стремежи винаги са били свързани с лечението на онкологичните заболявания. С него разговаря Тодорка Николова.

– Проф. Лустдорф, казвате, че сте създали нов метод за унищожаване на раковите клетки? Ще ни разкажете ли повече за него?

– Още през 1965 г. казахският учен д-р Ашергалиев публикува в своя дисертация отчет за ефективността при лечението на туморите с помощта на вълновите потоци на електронно облъчване, което той дълго време прилага заедно с радиотерапията. Оттогава и на Запад, и на Изток, както и в Азия, много медицински изпитатели се опитваха да създадат ефективен метод за лечение на раковите образувания на тази основа.
– Има ли медици, които са успели?
– Привържениците на този нов и напълно непознат метод са австрийският лекар д-р Пекар, китайският проф. Ю Линг Хин от Пекин и членът на президиума на Нобеловия комитет проф. Бьорн Норденщрьом. Това са хората, които дълги години разработваха метода за лечение на туморите на този принцип.
– Какъв е принципът му на действие?
– Управлявайки целенасочено електронните вълни и добавяйки към тях няколко специални медикамента, може да се проникне в болните ракови клетки. В същото време здравите клетки остават незасегнати. Резултатът е невероятен – недостигът на натрий и на калий в раковите клетки образува в тях солна киселина, която за кратко време унищожава напълно тумора.
– Излиза, че вашият метод, проф. Лустдорф, е изграден на някакви нови принципи, различни от досегашните?
– Точно така. Електронно-химическата електролиза и новите принципи при лечението на рака обаче могат да се сравнят с досегашните методи, които са: операция, радиооблъчване, химиотерапия, хипертермия и лазерна терапия. Всъщност моят метод е един от най-новите и най-перспективни методи в борбата с рака. Засега. Но прилагането на този мой метод в никакъв случай не отхвърля досегашните традиционни начини за лечение на туморите. Напротив – потвърждава ги. И комбинирайки досегашните с моите нови методи на лечение, се получават невероятни резултати. Гарантирам го, защото вече съм направил стотици опити с болни от рак хора.
– Искате да кажете, че вашите електрони наистина могат да излекуват рака, дори и в последен стадий на развитие?
– Разбира се. Знаете, че невинаги туморните клетки могат да се отделят по оперативен път. След прилагането на моя метод при лечението на рака туморните клетки, както вече казах, буквално се стопяват с помощта на електронните вълни.

 

Снимката:

Проф. Херцог Лустдорф

Spread the love