Цветан Цветанов: Бареков няма шансове де се превърне в изборно чудо

Filed under: България |

Истината е, че ГЕРБ е партията, която в най-голяма степен е готова да модернизира България, заяви зам.-председателят на партията

224-17-03-Tsvetanov

Българите ще избират между добре познати политически субекти, на 5 октомври, и се надявам да заложат на доказалите се. Това каза вчера Цветан Цветанов – зам.-председател на ГЕРБ и водач на парламентарната листа за Великотърновски регион.

“Политическите играчи са по-скоро прегрупирани, но всъщност много добре известни. Новата формация на Николай Бареков няма шансове де се превърне в изборно чудо и отдушник на общественото напрежение за много хора”, допълни още Цветан Цветанов.

„Защото винаги, когато имам възможност, пред медиите подчертавам, че ГЕРБ е единствената политическа сила, която остави видими подобрения след управлението си. Кметовете на ГЕРБ вече години наред печелят популярност на партията ни с всеотдайна и успешна работа. В градове като София, Бургас, Стара Загора, Добрич, Варна, Търново и Благоевград, почитателите на кметовете на ГЕРБ отдавна не са избиратели само на тази партия. Защото политическото противопоставяне няма много място там където по един безспорен начин се работи в полза на хората”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

„Истината е, че ГЕРБ е партията, която в най-голяма степен е готова да модернизира България, като неизменна част от тази модернизация е създаването на нови възможности, но не само за бизнеса, а и за бедните, за възрастните, за младите, за безработните, за хората в предпенсионна възраст. ГЕРБ не докарва кризи на банките и на държавните институции. Защото за ГЕРБ няма самоцелна власт. Ние гледаме на БСП като на партия, която в следващите години ще се свива и все повече ще бъде вторачена в промените вътре в себе си. В БСП засега няма лидерски и морален ресурс за нова модерна левица. Ето защо левите избиратели са обречени на апатия или на избор на партия сред алтернативите на столетницата”, коментира Цветан Цветанов. Десноцентристкото управление не е непостижима цел, каза още той.

„От ГЕРБ изпитваме респект към волята на избирателите и не желаем предварително да насаждаме внушения в една или в друга посока”, допълни още Цветан Цветанов.

 

Снимка:

Цветан Цветанов в разговор с граждани.

 

Spread the love

4 коментара за: Цветан Цветанов: Бареков няма шансове де се превърне в изборно чудо

 1. Бареков ще изненада неприятно много хора.

  Жоро
  2014/октомври/01 at 18:43 PM

 2. Но ти имаш всички шансове да се превърнеш в чудото на Централния Софийски.

  Иво
  2014/октомври/01 at 18:43 PM

 3. ТИ ПА ЩЕ КАЖЕШ!

  Рени
  2014/октомври/01 at 18:03 PM

 4. ББЦ са разумният избор!

  Петя
  2014/октомври/01 at 17:59 PM