Ивайло Константинов: Не знам какви гласове от Турция наляха в Кюстендилска област, за да направят Бат Сали депутат, но знам, че нито аз, нито гордите ми съграждани ще го приемат за свой представител в парламента

Filed under: Дупница,Кюстендил,Общество |

konstantinov 223-12-13-P1310247 copy

Защо ли ми се иска да кажа на дупничани – покажете каквото можете на протест в София и Кюстендил, но не мога! Не мога, защото емоцията и разумът са различни ангели, защото Дупница е 100% български град и защото трябва да отстояваме интелекта на живите, мъртвите и избягалите в чужбина дупничани! Много сме, силни сме, по резултат надминахме и София, нека покажем, че и по интелект не отстъпваме! – коментира парадокса 21 000 равни на 1000 гласа за избор на един депутат Ивайло Константинов и добавя: Каква ирония на съдбата, снощи благодарих на всички съпартийци и симпатизанти в област Кюстендил за перфектно свършената работа, а днес всички те отново имат кауза, и то каква, да отстояват с протести гласа си. Не знам какви са формулите за разпределение на мандати, но знам кой сътвори този Изборен кодекс и че същият е крайно порочен, щом може да допусне подобен прецедент.

19-06-81 aleksandyr-metodiev-sali

Не знам какви гласове от Турция наляха в Кюстендилска област, за да направят Бат Сали депутат, но знам, че нито аз, нито гордите ми съграждани някога ще го приемат за свой представител в парламента, а това опорочава основната конституционна презумпция – правото на всеки гражданин да бъде представен в Народното събрание.
Кого ще представляваш, г-н народни избранико Сали?

Снимката:

1 Ивайло Константинов

2 Александър Методиев

Spread the love