Мая Манолова: Шефовете на БСП в Кюстендилско Янчева и Павлов няма да подават оставки заради разгрома от ГЕРБ

Filed under: Дупница,Кюстендил |

Digimax A50 / KENOX Q2

Въпросът с оставките в БСП на местно и областно ниво в Кюстендил не стои на дневен ред, председателите Катерина Янчева и Станислав Павлов остават на постовете си, обяви червената водачката за региона Мая Манолова. Тя заяви, че в изборната нощ, когато столетницата била разгромена, 4-ма млади хора поискали да станат членове на партията. „Предстои много сериозен анализ и на числа, и на резултати. В община Кюстендил резултатът е 13 % над националния и може би е най-високият изобщо за областен град“, каза Манолова.

230-03-02 Stanislav-Pavlov

„В цялата област Кюстендил имаме 24,5 % за «БСП Лява България», което е втори резултат в страната. Въпреки това няма как да наречем тези резултати освен загуба от ГЕРБ. Искам да се извиня на всички кюстендилци, които повярваха, че можем да бъдем победители. Аз също вярвах“, обяви Мая Манолова.

В създалата се ситуация смятам, че най-лошото за България е да не бъде съставено правителство и да влезем в спиралата на нови избори, каза още тя. Според Мая Манолова в момента администрацията и икономиката са в ступор, което се отразява на доходите и на живота на всеки един български гражданин.

Снимките:

1  Мая Манолова и Катерина Янчева

2 Станислав Павлов

 

Spread the love