Константин Мандалски първо конте сред учителите в Кюстендил, не се разделя с гребенчето

Filed under: Оживление |

231-24-02  Kostadin Mandalski

Кюстендилският педагог и треньор по футбол Константин Мандалски минава за един от най-суетните даскали под Хисарлъка. Хора от неговото обкръжение споделят, че гребенчето на Мандалски не излиза от задния джоб на панталона му. „Не бях обърнал внимание, колежка ми беше казвала, но сам се уверих. Имах среща с него и докато изляза от стаята, той се оглеждаше пред огледалото и си оправяше прическата“, споделя Кристиян Славев.

231-24-02-2

Това обаче не е единствената грижа по стайлинга на Мандалски. Като всеки млад мъж той акцентира и на косата си. Редовно я боядисва в гамата на кестенявото, но в по-светли тонове.

„Видях Мандалски на първия учебен ден. Така се беше барнал. Спортно облечен, с хубава риза на каре и панталон. Направо могат да му завидят“, казва друг кюстендилец, срещнал Мандалски на централния площад „Велбъжд“.

Самият той е спортна фигура, което се дължи на активните физически занимания. По него няма излишен килограм, само мускули, много е стегнат. „Но, разбира се, за това нещо си трябват усилия“, казва друг младеж, който не излиза от фитнес залите.

Мандалски е част от екипа на Обединения детски комплекс. През лятото е част от екипа учители, който обучаваше децата на плажа на първоначални умения по плуване.

Снимките: Кюстендилският педагог и треньор по футбол Константин Мандалски минава за един от най-суетните даскали под Хисарлъка.

 

 

Spread the love