Второ самоубийство за по-малко от 4 дни в областния град: Благоевградчанинът Александър Николов загина след скок от 5-ия етаж пред очите на майка си, имал здравословни проблеми

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

 Съседката от кв. «Еленово» леля Стойна: Напоследък Сашо започна да пие, като дете кон го ритна по главата

234-04-01  aleksandar2 copy

38-годишният Александър Николов загина след скок от 5-ия етаж на жилищен блок в Благоевград. Александър Николов полетя от терасата на апартамента си в бл. 6 на кв. „Еленово”.

От години той имал сериозни здравословни проблеми.

Сигналът за инцидента е подаден завчера в 01.10 часа след полунощ. Александър Николов е паднал точно под терасата, загинал е от тежка политравма, получена вследствие на падането от 13-метрова височина. Според запознати мъжът е ударил главата си във винкел от простор, имал огромна рана на главата, която обаче не е кървяла.

234-04-01  aleksandar11 copy

Инцидентът станал пред очите на майка му. Александър бил болен и по цели нощ не спял. Майка му усетила, че отново се разхожда, станала и докато жената се опитвала да го успокои, Александър излязъл на балкона и скочил през парапета.

Майката незабавно повикала полиция и екип на Спешен център, но Александър издъхнал на място.

Александър Николов е имал сериозни здравословни проблеми, като дете бил ритнат от кон по главата, разказаха съседи. Това попречило на нормалното му развитие. Съседи коментират, че напоследък често го виждали в нетрезво състояние. ”През последната година Сашо започна да злоупотребява с алкохола, често го виждахме пиян”, коментира съседката му леля Стойна. Тя обясни още, че той не е имал много приятели, хората го избягвали заради склонността му към чашката.

Смъртта на 38-годишния Александър Николов е констатирана от медицински екип. Полицията е извършила оглед на местопроизшествието. Според униформените няма данни за насилствена смърт. Близките на Александър Николов  категорично отказали аутопсия.

Това е втора смърт след падане за по-малко от 4 дни в Благоевград. Както „Вяра” писа, 21-годишен студент в АУБ загина при нелеп инцидент, падайки от тераса в УК „Скаптопара“. Борислав от Пловдив бил с приятели на терасата на стола в комплекса. Младежът поставил летва върху два от столовете, казал на приятелите си „Вижте какво ще направя” и се засилил от 4-5 метра. Прескочил летвата, но се подхлъзнал върху плочките на терасата. Тъй като стъкленият парапет на терасата бил с височина 80-90 см и на 2-3 метра от прескока на летвата, Борислав не успял да се задържи и паднал от 8-метрова височина. Приземил се върху плочките между масите на кафето долу. Закаран е жив, но в кома в реанимацията на МБАЛ, 20-ина минути по-късно починал. Смъртта му е настъпила от разкъсан бял дроб. Поради инцидента лекциите в АУБ бяха отменени, а на другия ден в университета бе ден на траур.

Снимките:

1Леля Стойна обяснява, че напоследък Александър започнал да пие.

2  Николов скочил от терасата на апартамента си.

 

Spread the love