Пенсионерите на Атанаска Лазарова от Долна баня празнуваха с червено вино и „Многая лета” рождените дни на 24-ма „колеги”

Filed under: Долна баня |

237-06-13  IMG_2340 237-06-13 IMG_2346 237-06-13 IMG_2359

200 членове от пенсионерските клубове от Ихтиман, Костенец, Долна баня, Момин проход, Белово и домакините от Пазарджик с председател Крум Николов се събраха в тракийския град, за да празнуват заедно рождените дни на 24-ма свои членове.

Сред виновниците за незабравимата среща бе и председателят на Българската асоциация на пенсионерите Димитър Кисимов. Празненството започна с химна на републиката, а зам.-председателят на клуба домакин „Явор“ Рангел Кофов прочете приветствено слово. Щастливите пенсионери люшнаха многокатови хора и танци.

За първи път на пенсионерската среща бе изпълнен ритуалът общ тост и наздравица с чаша вино под звуците на „Многая лета“, като в него се включиха и домакини, и гости, начело с председателите на всички пенсионерски клубове. Домакин на следващата пенсионерска среща ще бъде пенсионерският клуб „Надежда“ в Долна баня с председател неуморната и енергична Атанаска Лазарова.

Снимките:

1 Под звуците на любими песни и мелодии всички се хванаха на многокатови хора и буйни танци

2 Председателката на пенсионерски клуб „Надежда“ в Долна баня Атанаска Лазарова поздрави домакините и им връчи поздравителен адрес от името на долнобанските пенсионери и красива саксия с есенни цветя

3  Домакини и гости вдигнаха наздравица с по чаша бяло вино и запяха „Многая лета“

Spread the love