Петър Паунов и Методи Чимев канят Лютви Местан на среща, бистрят казуса „Бат Сали ”

Filed under: Дупница,Кюстендил,Самоков |

197-08-02 mchimev

Кметовете на общините Кюстендил и Дупница поканиха председателя на ДПС Лютви Местан на среща, на която да бъде обсъден проблемът с мандатите за народни представители от 10-и многомандатен избирателен район. Петър Паунов и Методи Чимев ще разговарят с шефа на партията на 22 октомври.

65-03-81 petar_paunov-l

„Поканата към Лютви Местан е отправена и в сряда в 11 часа ще бъдем заедно с колегата Петър Паунов в очакване на срещата с лидера на ДПС. Поводът е ясен на всички, така че няма да влизам в подробности. Това, което аз лично ще настоявам, е да бъде отзован мандатът на ДПС от областта и не отстъпвам от позицията си. След срещата ще обявим и какви действия ще предприемем”, заяви дупнишкият градоначалник Чимев.

238-09-01 aleksandyr metodiev

Припомняме, че дупничани и кюстендилци са категорично против налагането на Александър Методиев за депутат от областта на ДПС,  което се получи при преразпределянето на гласовете по системата за изчисление „Хеър-Ниймайер”. Известният като Бат Сали политик от ромски произход стана депутат с вота на гласували в Турция избиратели, срещу което в Дупница и Кюстендил избухнаха протести и бе организирана подписка.

Снимките:

1 Методи Чимев

2 Петър Паунов

3 Александър Методиев

 

Spread the love

Коментар за: Петър Паунов и Методи Чимев канят Лютви Местан на среща, бистрят казуса „Бат Сали ”

  1. Бъдете твърди, г-н Паунов!

    Това е Вашия шанс , поведете кюстендици и не допускайте друг да защитава интересите на гражданите!

    Успех!

    малина матеева
    2014/октомври/21 at 9:44 AM