Бюрократични спънки отказаха сърбина Неманя Младенович от „Рилски спортист“

Filed under: Спорт |

242-23-02-vasil-Nemanja Mladenovic

Окончателно пропадна възможността сърбинът Неманя Младенович да бъде уреден с права за „Рилски спортист“. Бързоногият играч от Ниш реализира 2 гола в предсезонната подготовка на тима и даде надежди на ръководството, че привличането му би имало ефект върху цялостното поведение на отбора, но се оказа, че на легионера няма как да му бъде издадена виза за постоянно пребиваване в нашата страна.

Така до края на есенния полусезон старшията Петър Аджов ще може да разчита в офанзивен план на дуото Георги Митров – Доменик Аврамов, както и на Васил Киров, който не рядко е поставян на върха на атаката в последно време.

За предстоящото домакинство на „Витоша“ (Бистрица) в неделя с картотека най-после бе уреден универсалният Борислав Гюлеметов. 28-годишният футболист за последно се подвизаваше в долните дивизии на шведското първенство, а преди години с чест защитаваше цветовете на „Рилецо“.

За мача със състава от Бистрица твърдо аут от сметките на треньорското ръководство са и Росен Пътников (претърпял наскоро операция на менискус) и Венцислав Димитров, възстановяващ се от получено комоцио. В отбора се очаква да се завърне Виктор Колев, пропуснал гостуването на „Чепинец“ преди 5 дни.

След изиграването на 10 кръга „Рилецо“ заема 13-о място с актив от 9 точки, докато съперникът му от голямото софийско село е 5-и с 19 пункта.

 

На снимката: Неманя Младенович

Spread the love