„Беласица-БАЦ” победи „Беласица-08” с 4:1 в Ръждак

Filed under: Спорт |

245-21-02-Беласица-08

При невероятно съдийство на главния арбитър Иван Георгиев-Ибрика „Беласица-БАЦ” победи „Беласица-08” с 4:1 в Ръждакв мача от 6-ия кръг за първенството на областната група Струма-2.

Чест прави на треньори и футболисти от двата тима за това, че този двубой с предварителни указания премина без конфликти. Първия гол в срещата отбеляза Емил Личков в 18-ата минута след триходова комбинация на Красимир Стойчев, продължена от Андон Илиев и завършила с попадение на Личков с левачката за 1:0. В 44-тата минута след центриране отдясно в наказателното поле на гостите снажният Живко Иванов, включил се в помощ на нападението, с глава не остави никакви надежди за стража на „Беласица-08” Владимир Гошев за 2:0. През първата част на мача Димитър Масларов на два пъти и веднъж Георги Костов не успяха отблизо да огорчат вратаря на гостите.

На два пъти Росен Симонски, петричкият Козмин Моци, показа класа и отрази ударите на ветерана Иван Стоянов.

След почивката отново първи отбелязаха гол футболистите на домакините. В 46-ата минута Емил Личков бе изведен в наказателното поле на гостите и той опъна мрежата зад Владимир Гошев за 3:0. Това не отчая възпитаниците на Емил Казалиев, който даваше много добри указания отвън, успокояваше футболистите, че има достатъчно време за промяна. На два пъти Иван Стоянов и Георги Велков очи в очи срещу вратаря на „Беласица” Росен Симонски не успяха да го прострелят. В 55-ата минута Емил Личков получи удобен пас пред наказателното поле на гостите, но стреля във вратаря им. Никола Хаджиев-Бабата, Георги Костов и Боби Гущеров се озоваха в удобни позиции за отбелязване на гол, но вратарят на „Беласица-08” Владимир Гошев бе на мястото си. В 83-тата минута Георги Велков уцели гредата зад стража на домакините Росен Симонски. Минута по-късно 42-годишният Иван Стоянов прехвърли излезлия напред вратар на домакините и отбеляза почетното попадение за 3:1. До края на срещата нови пропуски за домакините направиха Никола Хаджиев и Димитър Масларов. В 85-ата минута крайното 4:1 оформи Никола Хаджиев.

Този мач бе най-добрият за отбора на „Беласица-БАЦ” от началото на първенството. Неуморими на терена бяха всички, но се отличиха най-вече Костадин Кандиларов, Димитър Масларов, Живко Иванов, Боби Гущеров и Георги Костов.

 

Spread the love