Красавици обраха овациите за най-оригинален костюм: Инструкторката по аеробика Ралица Митрева се преобрази на дявол изкусител в Кюстендил, танцьорката Рени Цветкова изскочи като сладко зайче на партито за Хелоуин

Filed under: Оживление |

253-24-02  Ralica i zornica 253-24-02  Raliv=ca

 

Две от най-красивите и магнетични кюстендилки облякоха най-оригиналните костюми за Хелоуин в областния град. Танцьорката Рени Цветкова и инструкторката по аеробика Ралица Митрева изненадаха приятелите си по най-приятен начин, а фотосите им във фейсбук спечелиха многобройни харесвания от страна на интернет аудиторията.

253-24-02  reni 253-24-02  reni2

Крак повлече чаровната инструкторка по аеробика Ралица Митрева. Възпитаничката на Университета за национално и световно стопанство в столицата завладя с ентусиазъм по маскирането и приятелката си Зорница. Двете красавици не се притесниха да се покажат в провокативни тоалети и да шашнат и мъже, и жени. Ралица избра костюма на дявола изкусител, а пък приятелката й облече костюм на котка. Ралица е фен на здравословното хранене, на упражненията и изобщо на всички режими, водещи до съвършенство фигурата на тялото.

Не отстъпи по оригиналност и костюмът на хореографката Рени Цветкова, която е и лицензиран инструктор по зумба в областния град. Рени, в чиито жили тече македонска кръв, е ръководител на танцовата формация „Пъстри ритми“. Тя смени два костюма – първо се появи като сладко зайче, а след това като изкусителна магьосница. Само преди дни Рени хвърли ръкавица на съгражданите си, инициирайки каламбура „Хора за хората“ на кюстендилския площад „Велбъжд“. Инициативата да се поведе хорото тя разпространи и чрез социалната мрежа.

Spread the love