Петричкият бизнесмен Джоби омъжи щерката си от първия си брак, кметът на Тополница Любен Маринополски: Развърза яко кесията

Filed under: Петрич |

257-06-15 Luben Marinopolski-kmet na s. Topolnica copy

Небезизвестният бизнесмен от петричкото село Тополница Антон Иванов –Джоби омъжи щерката си от първия си брак. Тя е най-голямото му дете от общо четирите от трите му брака. Всъщност в момента той живее на съпружески начала с жена, която е с 20 години по-млада от него, твърдят петричани. Джоби е на 51 години и има трима синове и една дъщеря.

Щастливото събитие накарало младият дядо да развърже яко кесията си, каза кметът на село Тополница Любен Маринополски. Петричани си спомнят, че Антон Димитров Иванов–Джоби е първият в България, който с захванал с отглеждането на канабис. Това стана през далечната 1992 г., от когато датират и първите сигнали за намерен коноп в междуредия с царевица в ниви в землището на родното село на първата му съпруга – Кулата. Сега Джоби е бизнесмен и развива успешно земеделски култури. Негово е стопанството покрай река Струма в близост до село Тополница, където има къща. От дървесината, която ще добива от засадените тополи след време, Джоби ще оправдае напълно инвенстицията си по засаждане и купуване. Но това е нищо, предвид възможността да спечели милиони левове от продажбата на добит дървен материал, уточни още управникът на селото Маринополски.

Spread the love