Естети: Благоевградчанките са сред най-красивите жени в България, ямболията Христо Йорданов: Оттук ще взема жена да ми върти къщата

Filed under: Благоевград |

Секссимволът на българското кино Асен Блатечки: Красотата на дамите в Благоевград е пленяваща и за окото, и за сърцето

258-07-02  Асен Блатечки

Благоевград е един от най-динамично развиващите се градове в България. Това сочат данни от последните социологически проучвания, направени от експерти по темата в страната. В докладите си те казват, че центърът на Югозападна България – Благоевград, си има всичко – университети, страхотни заведения, прекрасни паркове, много студенти, деца, младежи. Нещо повече… жените на Благоевград според естетите били едни от най-красивите на България. Това мнение се споделя и от секссимвола на българското кино Асен Блатечки, който преди време в ексклузивно интервю за в. „Вяра” довери, че благоевградчанките освен сред най-красивите са и сред най-темпераментните жени в България. Любимецът, по когото въздишат хиляди жени в страната, сподели още, че по-красиво девойче от македнчето няма. „Винаги, когато идвам в Благоевград, се чувствам някак си особено и различно”, каза тогава пред наш екип Асен Блатечки. „Красотата на дамите в Благоевград е пленяваща и за окото, и за сърцето”, подчерта той.

258-07-02  Милена

„Сигурно сте посещавали много градове в България, дори и столицата София и сте виждали красиви жени, но в Благоевград има толкова много накуп, че човек направо се развинтва от гледане. Ако не сте се убедили в това, заповядайте в Благоевград и ще се убедите”, този апел пък отправи към своите приятели в социалната мрежа ямболията Христо Йорданов, прекарал три дни на гости в Благоевград при свои познати. „Очарован съм от благоевградчанките, оттук жена за къща да върти ще взема”, категоричен е Христо.

А благоевградчанки са повече от възторжени от определението, че са сред най-красивите и значимите. „Ами да, такива сме, всичко ни се удава от раз, ние не губим, защото знаем как да печелим”, това е мнението на Милена от Благоевград. Тя допълва, че освен всичко останало нашенките са и сред най-страстните жени в любовта. „Каквото и да говорим, българските жени като цяло са много красиви. Македонките обаче са много люти и трябва да внимавате”, предупреждават дамите в Благоевград. Трябва да бъдете внимателни и галантни, защото иначе можете да пострадате и цял живот да ви остане спомен и тревога в съзнанието”, закачливо подмятат още те. А нощният живот в Благоевград никога не свършва и купонът вечно е на макс.

Снимките:

 

1  Асен Блатечки в интервю пред в. „Вяра”

2  Милена

Spread the love