Бившият директор на РИОСВ в Благоевград Ангел Георгиев се връща на поста си до дни?

Filed under: Благоевград |

259-02-02  Ангел Георгиев.jpeg

Ексдиректорът на Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите /РИОСВ/ в Благоевград Ангел Георгиев се връща на поста си до дни, научи репортер на в. „Вяра”. Мълвата за това е сред най-коментираните теми в инспекцията, самият Георгиев обаче твърди, че за момента такова нещо няма. „Поне никой лично не ми се е обадил да ми предложи отново да се върна на работа”, каза той. „Не че не бих приел отново да оглавя инспекцията, даже бих се радвал много, сигурен съм, че ако това се случи, връщането ми на поста ще се дължи в голяма степен на служителите там, които често ми звънят и се интересуват как съм”, лаконичен бе Ангел Георгиев. Той довери, че в момента се е съсредоточил изцяло върху проектантска работа в дома и се чувства абсолютно спокоен и обнадежден занапред.

Работещи в РИОСВ също споделят, че старият шеф им липсва много. „С него се работеше лесно. Той е изключително съвестен човек, първо е приятел, след това началник. Така трябва да бъде и ако зависи от нас, и подписка ще напарвим да се върне, защото знаем как бяхме, кагото той стоеше начело на службата, и как сме сега”, казват служителите в РИОСВ, пожелали анонимност.

Припомняме, че настоящата шефка на РИОСВ в Благоевград Татяна Дукова пое управлението на инспекцията през лятото на миналата година, след като Ангел Георгиев бе освободен. Той бе уволнен със заповед на министъра на околната среда и водите (МОСВ) Искра Михайлова след 10-годишно управление на институцията.

Снимката: Ангел Георгиев

Spread the love