Тони Стораро преспал в „Луксор” само ден преди страшния инцидент: 22-год. студент Раид Шемери умря в хотел в Благоевград, полицейският шеф Йордан Латинов откри анаболи до трупа

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

Младият мъж се е задушил в собственото си повръщано, говори се, че е приятел на сина на собственика – винения бос Недялко Левунлиев

262-04-01 3c0 copy

22-годишният Раид Ала Хасун ел Шемери от Бургас, студент по кинезитерапия в НСА – София, бе намерен вчера мъртъв в хотел „Луксор” в Благоевград. Сигналът за нелепата смърт на младежа е подаден към 12:40 часа от хотел „Луксор“, който се намира в района на 5. СОУ „Георги Измирлиев” в областния град. Студентът е открит мъртъв в стаята си от служители на хотела, които влезли в стаята, тъй като известно време той неотговарял на повикванията по телефона. По първоначални данни няма следи от насилие, но аутопсията ще установи причината за смъртта. Най-вероятно се е задушил, след като повърнал, в стаята миришело на алкохол, коментират под сурдинка разследващите. На място пристигна и началникът на Първо РУП-Благоевград Йордан Латинов, както и разследващи полицаи, които извършиха оглед на хотелската стая. Около трупа му ченгетата намерили хапчета – анаболи, около него имало следи от повръщано. Засега обаче от полицията не се ангажират да правят какъвто и да е коментар по случая до приключване на разследването.

262-04-01  22221

Трупът е закаран в моргата за аутопсия, полицаите смятат, че е възможно, след като е повърнал от препиване или от нещо друго, да се е задавил и да е умрял. Предстои аутопсия, която тепърва ще изяснява причините за смъртта на младежа. По неофициална информация обаче на служител в хотела Раид бил бизък приятел на сина на собственика, винения бос Недялко Левунлиев, който обаче отказа всякакъв коментар по темата. Бургазлията от няколко дни бил на гости на приятеля си в Благоевград, вечерта преди да бъде открит мъртъв двамата били заедно на дискотека в града, разкриха запознати. Преди двамата да отидат на дискотека в ресторанта но хотел „Луксор” е имало частно парти. След вечерята младежът се качил да почива, след което тръгнал да си допива в дискотеката.

262-04-01  53847 copy

Само ден преди смърта на Раид фолкзвездата Тони Стораро по чиста случайност е пренощувал в същия благоевградския хотел, довериха още източници на в. „Вяра”. И вчера джипът на популярния певец все още бе паркиран пред хотела. Фолклегендата е бил на участие в благоевградски клуб и останал да преспи в Благоевград. Припомняме, че името на хотел „Луксор” в Благоевград нашумя скандално още през зимата на тази година, когато две жени бяха приети в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след отравяне с кекс в хотела. Инцидентът станал към 19:00 часа на 15.01.2014 г. 50-годишната чистачка Анка Кирилова бе постъпила първа в Спешно приемно отделение (СПО) на МБАЛ със сърдечни проблеми. 30 минути по-късно бе приета и втората пострадала – 30-годишната благоевградчанка Райна Илиева, която работи на рецепцията в хотела. И двете казали, че проблемите им възникнали, след като синът на собственика на хотела ги почерпил с кекс. Вследствие консумацията на кекса по-възрастната Анка се оплаквала от сърдечни проблеми, докато Райна халюцинирала и се смеела безпричинно. След като и двете служителки на хотела били третирани с активен въглен, те бяха настанени под лекарско наблюдение в реанимация (ОАРИЛ). Взетите проби реагирали на наркотик – хашиш, канабис и други три подобни опиата.

Снимките:

1  Почти през целия вчерашен ден екипи на полицията в Благоевград охраняваха хотел „Луксор”

2 Раид Ала Хасун ел Шемери

3 Тялото на 22-годишния студент бе закарано за аутопсия от медиицте в СПО-Благоевград

 

Spread the love