Бившият зам.областен Бисер Михайлов спряган за губернатор на Пиринско, за негови заместници номинирани юристите Бистричка и Сукалински

Filed under: Благоевград |

266-02-02  Бисер Михайлов

Бившият зам.областен управител на Благоевград Бисер Михайлов най-вероятно ще бъде новияj губернатор на Пиринско. Името му е сред официално спряганите за поста, а назначението му се очаква да стане факт до дни. Той се ползва с пълна подкрепа от централното ръководство на ГЕРБ, научи наш репортер. Потърсен за коментар вчера, Бисер Михайлов не бе открит на телефона си. Близки до него обаче разкриха, че до този момент той лично не е получил покана от никого, за да заеме мястото на областен управител.

266-02-02  Анна бистричка11

Юристите Анна Бистричка и Давид Сукалински пък са сред кандидатите за заместници на новия областен управител. Номинациите им са издигнати от Реформаторския блок в Благоевград, а това, дали дама ще бъде част от екипа в областната администрация, също се очаква да стане ясно до края на седмицата.

Припомняме, че в края на август 2009 г. Бисер Михайлов бе назначен от ГЕРБ за зам. областен управител на Благоевград заедно с Георги Баханов от Сандански. Четири години по-късно – през юни 2013-а, той пое временно ръководството на областната управа в Пиринско, след като с решение на Министерския съвет бяха освободени общо 19 областни управители в страната. Бисер Михайлов зае поста от тогавашния областен управител Костадин Хаджигаев.

Снимките:

1 Бисер Михайлов

2 Анна Бистричка

 

Spread the love