„Рилски спортист“ хвърля 40-годишния Иван Гемеджиев в съдбоносния сблъсък с „Балкан“ (Варвара)

Filed under: Спорт |

268-21-03-vasil1-Na st. Iskar v polite nd Rila...

40-годишният Иван Гемеджиев ще води любимия си „Рилски спортист“ към победа в решителния сблъсък с „Балкан“ (Варвара). Двубоят от 15-ия кръг на Югозападната „В“ група е утре от 14,00 часа на ст. „Искър“, а ръководството на самоковския клуб се надява Гемето да поведе по-младите си съотборници към успех срещу осмия в класирането.

Гемеджиев вече показа на младите какво може, като почти сам успя да доведе срещата с „Витоша“ (Бистрица) от 0:2 до 2:2. Тогава бившият играч на „Литекс“ и „Ботев“ (Пд) първо намали на 1:2 с ефектна засечка, а впоследствие взе дейно участие при изравнителния гол на Васил Киров в продължението на мача.

В същото време ръководството на „Рилецо“ призова феновете да подкрепят отбора в съдбоносния дуел с тима от Пазарджишко. От управата на клуба се надяват на трибуните да присъстват поне 300 зрители, които да надъхват здраво своите любимци. Бият ли „Балкан“, „оранжевите“ ще си заработят и предварително обещаните премии.

„Подсигурени сме финансово, за което искам да благодаря на кмета на общината Владимир Георгиев и на Емил Кривошиев. Дано само момчетата да имат късмет и да вземат 3-те точки срещу Варвара“, пожела си наставникът на „Рилецо“ Петър Аджов.

В часовете преди мача се разбра, че специалистът ще може да разчита на офанзивния полузащитник Доменик Аврамов. Юношата на „Левски“ в последно време има проблем с глезена на десния си крак, но е заявил готовност да играе въпреки системните болки.

 

На снимката: На ст. „Искър“ в полите на Рила утре ще ври и кипи, а надеждите на домакините (в оранжево) са за силна игра и жизненоважни 3 точки.

Spread the love