Цветелина Кирилова и Цветелин Георгиев от Дупница си казаха „да” пред 50 гости

Filed under: Оживление |

Сватбарите ръкопляскаха на диджея в „Планета Пайнер” и сервитьорката в сапаревобанския ресторант „Котвата” на излизане от ритуалната зала

269-uli-3-0 copy

Сервитьорката Цветелина Кирилова и диджеят Цветелин Георгиев от Дупница се врекоха във вярност и сложиха подписите си на брачно свидетелство вчера. Младото семейство Георгиеви сключиха граждански брак в дупнишката ритуална зала, където обреда извърши ритуалчикът Драгостина Мутафчиева, а в чест на младоженците пяха хористи от Мъжкия хор „Св. Иван Рилски”.

269-uli-3-1 copy 269-uli-3-2 copy

Кумовете Таня и Георги Пейчови от Сапарева баня и 50-ина гости станаха свидетели на заветното „да” на двамата млади, решили се на съдбоносната стъпка да имат общ път. Първите поздравления и благопожелания за здраве, щастлив семеен живот и благоденствие чаровните младоженци получиха от родителите си – бащата на булката, стругарят Кирил Гинин, и бащата и майката на Цветелин – Ангел и Емилия – главен склададжия във фирма „Автокомерс” и собственичка на магазин за домашни потреби в Дупница. Сред сватбарите бяха шефът на Планинската спасителна служба в Дупница Кирил Чолаков и съпругата му Димитрина, както и собственикът на шивашката фирма „Мария Магдалена” Димитър Димитров.

269-uli-3-3 copy 269-uli-3-5 copy 269-uli-3-6 copy

„От година и половина вече сме заедно. Живи и здрави, стигнахме дотук, чакаме и дете, момченце”, сподели накратко Цветелина, която работи в ресторант „Котвата” в Сапарева баня. Младоженецът разкри само, че е отговорник в сервиз в дупнишкото село Пиперево и дисководещ в „Планета Пайнер”. Въпреки професията си диджеят бе видимо притеснен и услужливо даде думата на Цветелина, за да разкаже за двамата. Младоженецът не скри, че се изненадал от настъпването при полагането на подписа.

На излизане от обредния дом Георгиеви бяха посрещнати с бурни аплодисменти от своите гости, които ги чакаха пред входа на залата. Двамата си казаха заветното „да” и пред Всевишния по време на венчавката в катедралния храм „Св. Георги Победоносец”, а след това сватбата продължи в ресторанта на хотел „Континентал” в Дупница.

Снимките:

1 Цветелина и Цветелин

1, 2 и 3 Роднини и приятели поздравиха младото семейство.

4  Младоженците Георгиеви

5  Булката и младоженецът с кумовете Таня и Георги Пейчови

269-ULi-7 Цветелин и Цветелина и техните родители

Spread the love