Шефът на бобовдолския затвор Александър Апостолов назначи пенсионирана инспекторка от саморановското общежитие за фелдшер

Filed under: Бобов дол,Дупница |

207-01-81-aleksandar apostolov 260-01-08  P1140754 copy

„Шефът на затвора в Бобов дол Александър Апостолов назначи на доходоносна длъжност служителка, която пенсионира преди два месеца”, съобщиха в редакцията източници на вестник „Вяра” от затвора.

269-01-06 Людмила Радкова copy

„Тук не се гледат качествата на човека за дадена длъжност. В затвора става дума само за връзкарски назначения. Такъв е случаят и с Людмила Радкова. Тя беше инспектор „Социална дейност и възпитателна работа“ в ЗООТ – Самораново. Пенсионира се преди около 2 месеца, а сега работи в затвора в Бобов дол като фелдшер. Случаят „Радкова” не е изолиран. Добре е проверяващите да установят кой по каква линия е тук, защото става въпрос за отвратителна българска шуробаджанащина. При наличие на толкова много безработни и кадърни хора в затвора работят само приближени и родини на управляващите. Има ли някой в тази държава и в новия кабинет на Бойко Борисов, който да възпрепятства безсрамното връзкарство, или трябва да възприемаме всичко това като нещо съвсем нормално? Уреждане на близък човек на хубава служба.”

Снимките:

1 Александър Апостолов

2 Людмила Радкова

Spread the love