Депутат ряза челюстта на перничанка, спаси я от задушаване, д-р Павлов: И реформаторите ще се борят за губернаторския стол в Перник

Filed under: Перник |

270-06-03  пресконференция реформатори Перник

Депутатът д-р Валентин Павров разряза жена в Перник. Народният представител от Реформаторския блок, който по професия  е стоматолог, по спешност е оперирал възрастна жена и отстранил луксация на ченето й. Според информацията пациентката потърсила помощ късно през нощта и случаят не търпял отлагане, затова лекарят влязъл в роля и помогнал. Депутатстващият доктор обясни, че старицата е можела да се задуши, ако се е чакало повече. Стоматологът, известен с това, че изработил усмивката на Силвестър Сталоун, отсече, че няма да изостави професията си и ще продължи да работи в събота и неделя, когато не е ангажиран с работа в Народното събрание.

Павлов даде и първа пресконференция в Перник. Според него актуализацията на бюджета на НЗОК е животоспасяваща глътка въздух за системата на здравеопазването до края на тази година.
На пресконференцията вчера стана ясно и че реформаторите в Перник също имат претенции към стола на областния управител. Както вече стана ясно, миналата седмица екскметът Росица Янакиева беше категорична, че АБВ трябва да излъчи областен управител заради начина, по който е бил избран кметът на града в момента Иван Иванов.
Вчера колегата й д-р Павлов контрира: „Ще се борим за това областният управител да е човек от Реформаторския блок. Мисля, че АБВ нямат право да имат подобни претенции. Те достатъчно съсипаха града. С избирането на кмета Янакиева за народен представител перничани беше даден ясен знак, че кметът е по-добре да бъде народен представител, а не кмет, защото не си изпълни задълженията като кмет. И сега трябва да дадем и областта на човек от АБВ? Не мисля, че е редно“, каза той.

Снимка

Първа пресконференция на народния представител от Реформаторския блок д-р Валентин Павлов в Перник

Spread the love