Росен Тимчев: Нов Отечествен фронт на интереса сложи К. Костадинов начело на ОбС- Дупница, прегръдката между ОДБ, БСП и ЛИДЕР подмени вота на избирателите!

Filed under: Общество |

Дупничани питат: Нима Попниколов участва в „битката” с приятеля си Костадинов, за да направи реклама на отявлен Галев слуга, той ли е  мюрето?!

 Костадин Костадинов: Матей Попниколов е най-синият общински съветник на ГЕРБ, но го победих, сега гледам към кметските избори, всички партии са с мен, и реформаторите също

275-06-ГЕРБ   558 copy
Новият Отечествен фронт в местния ни парламент показва ясно кой къде стои, така че аз съм доволен, че дупничани могат да видят ясно каква е истината. А тя показва, че т.нар. „десен“ блок се прегърна с БСП и ЛИДЕР и направи коалиция на интереса, за да вкара в управлението свой представител напук на волята на избирателите. Аз като десен политик съм в шок как може да измениш по такъв начин на избирателите си? Не знам как ще гледат гласоподавателите си в очите тези хора, които ги предадоха, за да застанат рамо до рамо с комунисти.

129-01-033 vladimirov

Виждам как реагират хората по улиците и в интернет форумите и ОДБ ще понесат отговорността си на местните избори, когато хората ги накажат с бюлетина в ръка!, заяви координаторът към ПП ГЕРБ Росен Тимчев.

275-06-ГЕРБ  PB280096 copy

Както „Вяра” писа, в петък начело на Общинския съвет застана лидерът на ББЦ Костадин Костадинов, той победи д-р Матей Попниколов, който се беше засилил да седне в поста, но работодателят му Ени Лефтеров го прецака и даде гласа си за Костадинов, който е управител на болницата му и негов съпартиец  и съидейник.

275-06-ГЕРБ  Picture 2263 copy

Ени Лефтеров с групата на ОДБ разиграват в Общинския съвет лов на патици, звъняха десетки дупничани на редакционните телефони, впечатлени от интригата на местните политици. „Случващото се ни прилича на лов на патици, а в ролята на  мюре е Матей Попниколов, той е примамката, за да гръмнат ГЕРБ.

167-01-01-pavlov 11

Та нима Матей Попниколов не знаеше, че е на ход приятелят му Костадин Костадинов, защо се прави на ощипана госпожица или прави реклама на непобедимите Галеви слуги?”, питат дупничани.

2361-01-------LEFTEROV 9621

Матей Попниколов е най-силният общински съветник на партия ГЕРБ, той е най-добрият оратор, моите уважения към него, съжалявам, че загуби, това е положението, аз съм победител и сега искам да видя какво е положението с общинските дружества, смятам, че е плачевно, но засега няма да уволнявам управителите им, сега гледам към кметските избори, всички партии са с мен, и реформаторите също, каза доволен Костадин Костадинов.

Снимките:

1 Росен Тимчев

2 Владимир Владимиров

3 Методи Чимев и Костадин Костадинов

4 Д-р Матей Попниколов

5 Станислав Павлов

6 Ени Лефтеров

Spread the love