Шефът на адвокатската колелия Васил Иванов в Кюстендил захапа депутата Петър Петров: Очите не съм му виждал, да не се окаже, че сме избрали втори Бат Сали

Filed under: Бобов дол,Дупница,Кюстендил |

Трябва ми помощ за промени в Закона за нотариусите и Закона за частното съдебно изпълнение

275-02-04 PETUR-PETROV

Неуспелият кандидат-депутат от „България без цензура” Васил Иванов от Кюстендил изригна срещу коалиционния са партньор Петър Петров. Повод за това станаха предложенията на адвокатската колегия и на Висшия адвокатски съвет за промени в Закона за нотариусите и Закона за частното съдебно изпълнение.

Иванов, който е и председател на Адвокатската колегия в  Кюстендилско, поиска съдействие за прокарване на тези закони в пленарната зала от местните депутати. „Доволен съм, че Законът за адвокатурата вече е внесен. Той е плод на 3-годишните ни усилия, първоначално тръгнахме трима човека. Сега се включи Красимира Сречкова – виден цивилист. Тук, в Кюстендил, проведохме и национална конференция, на която Висшият адвокатски съвет прие пакета от промени”, припомни Иванов.

Digimax A50 / KENOX Q2

Той заяви, че идеята е за още законодателни инициативи, които обаче не могат да станат без помощта на депутатите от Кюстендилски регион. Затова председателят на колегията захапа Петър Петров задочно на сесия. „Колеги от ЛИДЕР, аз Петър Петров не съм му видял очите от кампанията. Офисът също стои заключен. Все пак Кюстендилска област не е само ТЕЦ „Бобов дол”. Да не се окаже така, че сме избрали втори Бат Сали”, каза още съветникът и си припомни резултата от изборите – получил най-много преференции.

Васил Иванов бе определен за областен координатор на „България без цензура” през пролетта преди евроизборите. Петър Петров е изпълнителен директор на ТЕЦ „Бобов дол”, а също и секретар на националното ръководство на ЛИДЕР.

Снимките:

1 Петър Петров

2 Васил Иванов

 

Spread the love

Коментар за:  Шефът на адвокатската колелия Васил Иванов в Кюстендил захапа депутата Петър Петров: Очите не съм му виждал, да не се окаже, че сме избрали втори Бат Сали

  1. Много по зле от бат Сали!!!

    кюстендилец
    2014/декември/04 at 10:01 AM