Кметът на Банско Г. Икономов отпразнува рождения си ден, общинарите му подариха ловно яке, пожелаха му да кметува още 20 години

Filed under: Оживление |

277-24-02  Георги Икономов на рождения си ден

Отрупан с подаръци от своите служители, кметът на Банско Георги Икономов отпразнува вчера рождения си ден. Телефонът му не спря да звъни още от най-ранни зори, като най-честите пожелания бяха за здраве, щастие, късмет и да кметува поне още 20 години. Освен от своите близки, приятели и роднини Георги Икономов бе поздравен и от свои колеги – кметски и областни управници. Той не бе пропуснат и от партийната централа на ГЕРБ в Благоевград. Поздравления към градоначалника поднесоха и шефове и служители на различни отдели в общинската администрация в Банско.

Георги Икономов не остана длъжен на своите колеги и ги почерпи щедро с бонбони, сладки, мезета и маркови питиета. От своя страна пък те го изненадаха с ловно яке, с което да ловува занапред, да отстрелва много животни и да го топли през студените зимни дни.

„Много съм щастлив и развълнуван”, каза Георги Икономов пред в. „Вяра”.„Дай, Боже, още дълги години да празнувам по този начин, все с добри хора и верни приятели, защото най-важното нещо за човека не са работата и парите, а щастливите мигове с обичаните хора, така се чувствам и аз днес – щастлив и обичан”, развълнувано допълни той. „Да сме живи и здрави, това е най-важното, това си пожелах и днес на мен, всичко друго се оправя”, каза Георги Икономов. Той не скри, че все още не знае с какъв подарък ще бъде изненадан от съпругата си и 16-годишния си син, но беше уверен, че каквото и да му подарят, със сигурност ще го зарадва. „Това са най-любимите ми хора, знам, че всичко, поднесено от тях, ще е от сърце и със сигурност ще ме ощастливи”, призна развълнуван Георги Икономов.

Екипът на вестник „Вяра” от сърце му желае много здраве, щастие и късмет.

 

Spread the love